kartaldaki ev nedense bana çok gürültülü olcakmış gibi geldi :)
ben seste uyuyamam ondan direk düşündüğüm bu oldu
teşekkür ederim.İstanbul hakkında hiçbir bilgim yok hayırlı olsun demek istedim şimdiden
Ben olsam ilkini düşünürdüm, metroya yakın olması benim için çok önemli çünkü. Bilmiyorum sizin için de öyle mi? Ayrıca satmaya kalktığınızda metroya yakın olması işinizi kolaylaştırır. Diğer evin okullara yakın olması şimdilik bir şey ifade etmiyor. Zira çocuk yok ve bir çocuğunuz olduğunda, okul çağına gelene kadar siz zaten daha büyük bir ev alma planına geçmiş olacaksınız. Bir de 1. kat tercih etmezdim güvenlik açısından.
böyle inşaattan girilen evler bana hiç güven vermiyor. müteahhit firma çok önemli bu durumda. x kişisi yapıyorsa o 10 ay üçe beşe katlayabilir.
Evlerin fiyatı ne? Ev almayi düşünüyorum ve kira/evin maliyeti arasında nasıl bir ilişki olmalı kafamda oturtmaya calisiyorum
Eskiden Bahçelievler'de yaşıyordum, dolmuş geçiyor diye sevinmiştik ama pek fazla binemedim o dolmuşlara. O kadar dolu olurdu ki, araç kapısı açık giderdi, insanlar dışarı sarkardı filan... Bilmiyorum, orada nasıl? =)metro benim içinde önemli ancak kartaldaki evde hem tren istasyonuna çok yakın hemde dolmuş yan sokaktan geçiyor. Yani onunda ulaşımı çok kolay
ikiside merkezi yerde evin dışında market vs yakın.Pendik'teki evde site dışında nasıl bir yaşam var?
Ben mesela bir şey lazım olunca 5 dakikada alıp gelebileceğim bir yer isterim. Ama ev direk cadde kenarı olmasın isterim. Araba korna gürültüsünden hiç hoşlanmam..
Eğer site dışı çok ücra ise Kartal'daki ev derim..
Teşekkür ederim cevapladigin için.Hangisi olursa olsun hayırlı olsun şimdiden400.000 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?