- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
Malesef evlerin fiyatları Kartal da şubatta göçük olduktan sonra çok uçtu bizi de cikarttilar çünkü. Kartal ve pendikte ev bulmak çok zor şuan bence ev çok küçük değil tabiki siz bilirsiniz ama çok eşya çok kirlilik demek oluyor. Gereksiz kullanmadigimiz herşeyi alıyoruz malesef . Ben daha evlenmedim şuan tuttugumuz ev 3+1 (pendikte bulaşmamıştım ) ama hala sigmiyacak gibime geliyor allah kolaylık versin hakkinzda hayırlısı olsun ins.hala alamadık :s
Pendiktekini alma niyetimiz vardı eşimin patronunu bekliyorduk. Maaşı içerde birikiyordu para gelcek ben konuşacam diyordu müteahitlerle felan bizi baya erteledi. En son bu hafta tekrar konuştu eşim tamm gidin daireyi belirleyin dedi evlern hepsi satılmış sadece en alt en üst katlr bide 4. katta 1 daire kalmış ve fiyatıda çok artmış biz temel zamanlarından baktığımız için ozmn düşüktü. Çok kötü moralimiz bozuldu kaç gündür keyifsiziz eşimde bende çok üzgünüz. kartaldaki hala duruyor ama oda m2 olarak çok küçük eşyamda var kara kara düşünüyoruz.