Hangi Evi Almak Daha Mantıklı

Malesef evlerin fiyatları Kartal da şubatta göçük olduktan sonra çok uçtu bizi de cikarttilar çünkü. Kartal ve pendikte ev bulmak çok zor şuan bence ev çok küçük değil tabiki siz bilirsiniz ama çok eşya çok kirlilik demek oluyor. Gereksiz kullanmadigimiz herşeyi alıyoruz malesef . Ben daha evlenmedim şuan tuttugumuz ev 3+1 (pendikte bulaşmamıştım ) ama hala sigmiyacak gibime geliyor allah kolaylık versin hakkinzda hayırlısı olsun ins.

ev alma işi aceleye gelmez. sonradan pişman olacağınız bir yer almaktansa biraz daha bekleyin. zaten şuan her şeyin fiyatı uçmuş durumda. hakkınızda hayırlısı olsun.

yazdan beri zaten bekliyoruz para biriktirme bakımından iyi oluyorda pendiktekinde kredi kullanmadan alacaktık yada az kredi kullanacaktık rahat olucaktı. ayni fiyatlı evlere bakıyoruz hep bi yamuk yumuk oluyor yada bi odası çok küçük kullanım alanı kısıtlı oluyor istediğim gibi bulamıyorum olanlarda çok pahallı 400.000 üzeri :s

Şöyle küçük salona bir köşe koltuk takımı ve yemek masası sığabilir ama benim koltuk takımım var normal şartlarda çok hantal büyük eşyam yok ama yemek masası ile birlikte sıkış tıkış olur ve ben o görüntüyü sevmiyorum köşe koltuk takımı alsam kendi takımımı ne yapıcam yazık günah. Hem köşe çok kullanışlıda olmaz benim için. Yemek masasını koymasam hadi biz eşimle mutfakta yeriz ama misafir geldiğinde nasıl olacak.

Haklisiniz bende yemek masamı ufak boş odaya koyucam bence biraz daha bekleyin emlakcilar bile okul kapanınca düşücek fiyatlar diyo. Birde topraktan almayın derim su sıralar çok fazla batip kaçıyorlar

Haklisiniz bende yemek masamı ufak boş odaya koyucam bence biraz daha bekleyin emlakcilar bile okul kapanınca düşücek fiyatlar diyo. Birde topraktan almayın derim su sıralar çok fazla batip kaçıyorlar

biz çocuk düşündüğümüz için Allah nasip ederse eğer boş oda çocuk odası olacak. Yeni evli olsaydım bende öyle yapardım. Temelden baktığımız evler bildiğimiz yerlerden her yerden zaten almayız. Eşim inşaat mühendisi olduğu için ya denetimini yaptığı evlerden ya da iyi bildiği tanıdık yerlerden bakıyoruz.

Ben yine başka 2 ev arasında kaldımm :S konu açmk istiyorum ama taşıyor site yönetimi puff

Evimizi aldık çok şükür Rabbim isteyen herkese borçsuz almayı nasip eylesin. Maltepe Kartal Pendik düşünürken maalesef hiç niyetimde olmayan Tuzladan evi almak zorunda kaldım. Evi değerlendirirsem şekil ve genişlik itibari ile güzel ancak çokta mutlu değilim çünkü istemediğim bir yerden almak zorunda kaldık ama birikim açısından ve değerlendirme açısından iyi 1800'e hemen kiracıda bulduk. Normalde 2 yıl kiraya verip sora kendim geçme niyetim vardı ama ben başka yerde oturmak istediğim için şuan 1-2 yıl içinde durumumu toparladığımda tekrardan istediğim ilçeye taşınıcam. Borcumda biter bitmez evi satıp üzerine para ekleyip rahatça beğendiğim yerden geniş güzel bir ev almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…