Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oy canımcım kıyamam aynen öyle yapıyordum gecmisi okudum tam cevap yazıyordum uff çok özür canımsın benimki hadi hazırlan dışarı çıkıyoruz dedi bugün arkeoloji müzesine falan gittik

olsunn yawrukusumm benimm..bekledim bende alal alla nuarinim yazamadi galiba dedimm:KK30:iyi etmisinizzz herkes geziyo pazar günleri zatenn:KK55::KK55::KK55:

Yok canım problem değil..İkinci haMileliğim olacak Allah nasip ederse sende var mı çocuk?

benimde yok malesef canankamil canimm benimm..:KK6:5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm.toplamda 6 bebek kaybim varr..kan pihtilasmasi yüzünden kaybediyorumm.simdi ise bekliyorum marta tekrar arastirma yaptiracammm:KK6::KK6:

benimde yok malesef canankamil canimm benimm..:KK6:5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm.toplamda 6 bebek kaybim varr..kan pihtilasmasi yüzünden kaybediyorumm.simdi ise bekliyorum marta tekrar arastirma yaptiracammm:KK6::KK6:

Rabbim hayırlısını versin canım.İnşaallah en yakın zamanda sende hamiş kalırsın sağ salimde kucağına alırsın inş..

çok soguktu ama baya ayaz vardı çıkmasak daha iyiydi,sen nasılsın ne yaptın bitanecim

sen nerdesinki nuarinim hangi sehirdesin:44::44:bende cikamadim burada cok sogukk:KK4::KK4:bende bu gün hamarat günümdeydim..evi temizledimm..yemek yapti ve dünkü hancekiminnn kurabiyesini yaptimm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

amin cok saol canim benimmm:KK6:.rabbimde senin yawrunu kucagina almayi nasip eder insallahh:KK16:

Amiinn.. Ben yinede fazla ümitlenmiyorum.Bu bebeğimin doğacağı tarih falan yazıyo ya onuda denemek için yaptım nasıl kaldırılıyo bilmiyorumda salı gününü bekliyorum nasipse o zaman kesin sonuç çıkar

Amiinn.. Ben yinede fazla ümitlenmiyorum.Bu bebeğimin doğacağı tarih falan yazıyo ya onuda denemek için yaptım nasıl kaldırılıyo bilmiyorumda salı gününü bekliyorum nasipse o zaman kesin sonuç çıkar

kuzum benimm bence sen hamilesin cünkü bhcg 5 üzerinde o hizla yükselmistir simdi..o tarihte o kadar olmasi bence normalll..:KK19:

takvimde cok güzel olmus kaldirma ..:KK9:ama ayni yazdigin yere girip yazdigin yazilari silersen kaybolurr bunuda söylüm dedim ama bence kalsinn ugur getirirr:KK16::KK16::KK16:

kuzum benimm bence sen hamilesin cünkü bhcg 5 üzerinde o hizla yükselmistir simdi..o tarihte o kadar olmasi bence normalll..:KK19:

takvimde cok güzel olmus kaldirma ..:KK9:ama ayni yazdigin yere girip yazdigin yazilari silersen kaybolurr bunuda söylüm dedim ama bence kalsinn ugur getirirr:KK16::KK16::KK16:

Teşekkür ederim canım beni motive ettin.Rabbimde senin yüzünü güldürsün tamam seni dinlicem kalsın takvim bakalım :KK66:

X