Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yap canim benimm biseycik olmaz anladim sen regl agrisina iyi geldigi icin icmek istiyosun olur neden olmasin.bu kürü zayiflamak icin icende var.ben valla her seye faydasi oldugunu duydum zararini duymadimm..tv de duydum doktorlar bile bu kürü öneriyomus artik.sifa gercekten.dogal antibiotikkk:KK9::KK9:

canım tavsıyelerın ıcın tsk edeırm...ben kacar canım evde ısler benı beklıyor..sonra görüsürüz ınsallah tatlım...öpüldün
ü

Yoldayız habiptemm benim,Antalyanin ilçesinde nisan telden gireyim dedim.Nasılsın bitanemm senden sonra kanqttik epey:KK43:)

ayy yoldamisin hancekimm benimm:KK16::KK16::KK16::KK16:sicaktirda simdi oralar ne güzelll :KK9:yaw naptiniz öyle hepsine bakamadimm masallahiniz varr:KK52:

bende iyiyimmm hancekimmm habbitemm:KK53:hayirli yolculuklarr minik kusummm:KK55::KK55::KK55::KK55:

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr yarın pazartesi benim sendrom tavan yaptııııı:KK52:
bi yandan da hemen günler geçse de bat gelse diyorummmm...

bu hamilelik olayını ne çok stres yapıyoruz yaaa, yapmamak lazım böyle... ben saldım vallahi Allah ne zaman uygun görürseee yeterki sağlıklı ve hayırlı olsunn...

kızlaaaarrrr yarın pazartesi benim sendrom tavan yaptııııı:KK52:
bi yandan da hemen günler geçse de bat gelse diyorummmm...

bu hamilelik olayını ne çok stres yapıyoruz yaaa, yapmamak lazım böyle... ben saldım vallahi Allah ne zaman uygun görürseee yeterki sağlıklı ve hayırlı olsunn...

:KK1::KK1::KK1:doru yarin pazartesi:KK53:

valla pazartesisevmezimm bu stresten kurtunulsa isler kolaylasacak ama :KK30:iinslalah tüm kizlar basarirr:KK9:

soğan kürü sağlık için zaten faydalı yapın çekinmeyin bence ama her ay üst üste olur mu bilmiyorum...

ben soğan kürü yaptım olmadı
eşime keçiboynuzu kürü yaptım olmadı
kendime bal çörekotu tarçın yaptım olmadı
adaçayı içtim olmadı...
bir vakti var onu bekliyor işte benim nazlı:emir_bebek:im:21:

bu ay mı?
kendime hiç birşey yapmadım, sadece ovü testle yumurtlamayı takip ediyorum
eşim ballı bi macun yiyo ama öyle çok da düzenli değil
bi de one a day men vitamin içiyo...

bakalım bu ay olacak mı?

umudumu 1 sn bile kaybetmiyorum amaaa

ayy yoldamisin hancekimm benimm:KK16::KK16::KK16::KK16:sicaktirda simdi oralar ne güzelll :KK9:yaw naptiniz öyle hepsine bakamadimm masallahiniz varr:KK52:

bende iyiyimmm hancekimmm habbitemm:KK53:hayirli yolculuklarr minik kusummm:KK55::KK55::KK55::KK55:
Hemde nasıl sıcak kısa kollu elbise var üzerimde kislik montu çıkardım o derece sıcak yakıyor,
Anam hoplaya ziplaya yazmak ne zormus :)) Ayy mayistim iyice:))

soğan kürü sağlık için zaten faydalı yapın çekinmeyin bence ama her ay üst üste olur mu bilmiyorum...

ben soğan kürü yaptım olmadı
eşime keçiboynuzu kürü yaptım olmadı
kendime bal çörekotu tarçın yaptım olmadı
adaçayı içtim olmadı...
bir vakti var onu bekliyor işte benim nazlı:emir_bebek:im:21:

bu ay mı?
kendime hiç birşey yapmadım, sadece ovü testle yumurtlamayı takip ediyorum
eşim ballı bi macun yiyo ama öyle çok da düzenli değil
bi de one a day men vitamin içiyo...

bakalım bu ay olacak mı?

umudumu 1 sn bile kaybetmiyorum amaaa

:KK9::KK9::KK9::KK9:iste budurr öylede kaybetmemekk umutsuzluga düsmemekk lazimmmm pazartesi sevmezzimm:KK16::KK16::KK16:.inslaah kizlarda okur özellikle bu son cümlenii:nazar::nazar:

Hemde nasıl sıcak kısa kollu elbise var üzerimde kislik montu çıkardım o derece sıcak yakıyor,
Anam hoplaya ziplaya yazmak ne zormus :)) Ayy mayistim iyice:))

ayy hancekimm neka sanslisinnn:KK53::KK53:yaw ben donuyomm burdaaaa cekilecek cilemm varmisss:KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:yine ne güzel yaziyon ama hic harf hatasi bilem yokk:KK9::KK9::KK9::KK9:sen sicaktan mayistinnn bende soguktannn:KK53::KK53::KK53:

minikkuslarimm artik cikimda:KK55::KK55::KK55: biraz is ne yapimmm.:KK53:toz ne almaliyimmm:KK4:

yine yemek derdi baslayacakk:KK30::KK30::KK30:off kadin olmak zor zanaattt:KK1::KK1:

edammm ben napimm simdik senii:KK4::KK4:yaw tam ben cikiyom sen geliyosunn sen gelincede ben cikiyorummm:KK4::KK4:

bi ortak saat bulamadikk:KK53::KK53::KK53::KK53:

yaw bari basin nasi oldu onu bi söylede öyle cikimm:KK30::KK30:

edammm ben napimm simdik senii:KK4::KK4:yaw tam ben cikiyom sen geliyosunn sen gelincede ben cikiyorummm:KK4::KK4:

bi ortak saat bulamadikk:KK53::KK53::KK53::KK53:

yaw bari basin nasi oldu onu bi söylede öyle cikimm:KK30::KK30:

suan ıyıyım sekerımmmmm basım da suann agrı yok tatlımmm :KK16: yaw hakketten ben gelıyorum sen cıkıyosunnn sen olunca ben olmuyorum nasıl bır sanssızlıkdır bu bırı bana solesınn :KK52:

suan ıyıyım sekerımmmmm basım da suann agrı yok tatlımmm :KK16: yaw hakketten ben gelıyorum sen cıkıyosunnn sen olunca ben olmuyorum nasıl bır sanssızlıkdır bu bırı bana solesınn :KK52:

sükürler olsun iyi olmussunn:KK9::KK9::KK9::KK9:

yaw kader neden bizi ayirmak istiyo anlayamiyorummmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hancekimm yolda nisana gidiyo hemen yazamiyo :KK19:ilhannazzimda sinemaya gitti...:KK53:

bende temizlik yapacamm :KK4::KK4::KK4:bak gördünmü yine en sansiziniz benimmm :KK30::KK30: temizlik var benim önümdee:KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
sükürler olsun iyi olmussunn:KK9::KK9::KK9::KK9:

yaw kader neden bizi ayirmak istiyo anlayamiyorummmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hancekimm yolda nisana gidiyo hemen yazamiyo :KK19:,ilhananzzimmda sinemaya gitti...:KK53:

bende temizlik yapacamm :KK4::KK4::KK4:bak gördünmü yine en sansiziniz benimmm :KK30::KK30: temizlik var benim önümdee:KK53::KK53::KK53::KK53:

ahhhh balım ahhh bendede var sanssızlık:KK53::KK53: sabahtan berııı temızlık yapıyorum tüllerımı perdelerımı yıkadım halılarımı sıldımmmmm :KK4::KK4::KK4: evı süpür sil bu saatt oldu ancak gırebıldım ancak sımdıde dısarı cıkablırım :KK52::KK52: birazcık dışarıyı kolaçan edeyımm hehheeh :KK52::KK52:

ahhhh balım ahhh bendede var sanssızlık:KK53::KK53: sabahtan berııı temızlık yapıyorum tüllerımı perdelerımı yıkadım halılarımı sıldımmmmm :KK4::KK4::KK4: evı süpür sil bu saatt oldu ancak gırebıldım ancak sımdıde dısarı cıkablırım :KK52::KK52: birazcık dışarıyı kolaçan edeyımm hehheeh :KK52::KK52:

masallah sende cok hamaratsinn isleri bitirmissinn.:KK9:.gecmistede okudum yemek isindede hamaratmissin.:KK52:tarifte paylas bizle :KK17:

yaw senin beben yakinda olur insalalh.hamaratlarin daha cabuk cocugu olur derlerrr...:KK52::KK52::KK52:bende bu yüzden hamarat olmaya karar verdimmm..tembellerin cocugu olmuyomusss cünkü:KK53::KK53::KK53:

neka hamaratsin iceri bitti simdide disariyimi kolacan edecennn masallahh:KK9::KK9:

Son düzenleme:
masallah sende cok hamaratsinn isleri bitirmissinn.:KK9:.gecmistede okudum yemek isindede hamaratmissin.:KK52:tarifte paylas bizle :KK17:

yaw senin beben yakinda olur insalalh.hamaratlarin daha cabuk cocugu olur derlerrr...:KK52::KK52::KK52:bende bu yüzden hamarat olmaya karar verdimmm..tembelerin cocugu olmuyomusss cünkü:KK53::KK53::KK53:

canım sennnın hamarat olman yazı yazmandan belliii nere gerek soylememne bıtanem anlasılıyor yanı herhalınden :KK4::KK4: hahah dogru dıyosun hamaratların bebıslerı tez olur derler ama bakalımmm calısmalara devam ıcmelere devamm ya nasıp sekercıkım :KK52::KK52:

canım sennnın hamarat olman yazı yazmandan belliii nere gerek soylememne bıtanem anlasılıyor yanı herhalınden :KK4::KK4: hahah dogru dıyosun hamaratların bebıslerı tez olur derler ama bakalımmm calısmalara devam ıcmelere devamm ya nasıp sekercıkım :KK52::KK52:

doru bende hamaratim ama yazi yazma hamaratiyimmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

bak sende duymussun hamaratlarin tez cocugu olur diye:KK53::KK53:doruymus demekkii bundan sonra dahada hamarat olacammm bu gün kurabiye yapacammm ev isi yapacam yemek yapacam üc cesittt:KK52::KK52::KK52:

simdi cikim bu gün cok isim var cokk :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:haydi hoscakall :KK16:öptümm:KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
X