Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ınsallah canım...rabbım kımseye evlat acısı vermesın..umarım dermanını bebegın sag saglım dogdurunda bulursun hıc bır zaman ümidimizi kaybetmememız gerekıyor

aaa cıddımı...bende almanyadan ıstanbula tasındım canım....ınsallah yardımcı olabılecek bırılerını bulabılırım tatlım....bu ara cok takıntılıyım sanırım

bende ist.dayım canım sen ne tarafta oturuyorsunnn

aaa cıddımı...bende almanyadan ıstanbula tasındım canım....ınsallah yardımcı olabılecek bırılerını bulabılırım tatlım....bu ara cok takıntılıyım sanırım

ivetttburalar cok soguk simdi iyi etmissin valla istanbula tasinmaklaaseni anliyorumm tatliebbimm hepimz yasadik halende yasiyoruz bunlari inslalah burayagelkonusur dertlesiriz paylasimlaiz olur desk oluuruz birbirimizekafamiz dagilir birazz

ınsallah canım...rabbım kımseye evlat acısı vermesın..umarım dermanını bebegın sag saglım dogdurunda bulursun hıc bır zaman ümidimizi kaybetmememız gerekıyor

evet canımmm inşallahhh Rabbim herkese versinn inşallahhh

ivetttburalar cok soguk simdi iyi etmissin valla istanbula tasinmaklaaseni anliyorumm tatliebbimm hepimz yasadik halende yasiyoruz bunlari inslalah burayagelkonusur dertlesiriz paylasimlaiz olur desk oluuruz birbirimizekafamiz dagilir birazz

ınsallah canım gelırım tabı....ınsallah...pekı 8 aydır yaptıgın özel bısey varmı bebısın olması ıcın...

tatliebbimmm o hamile kalanlari takma kafana yeterki hayirli zaamanda gelsin meleklerimizz..

doru adamlar bazen diyo ya karimin üzerine ceketimi atsam hamile kaliyo diyeo nasi oluyo bilmiyorumm ya bizimkiler ceketini atmayi bilmiyo yada biz ceketi tutmayi bilmiyozzz

ınsallah canım gelırım tabı....ınsallah...pekı 8 aydır yaptıgın özel bısey varmı bebısın olması ıcın...

valla kuzumm tesadüfmüydü faydasimi oldu 3 hamileligimde sogan kürü yapmistim hemen hamile kalmisttim..simdi loori ve kln diye arkadaslarim vardi onlarda yapti ikiside ilk ay hamile kaldii

hahhahaahahhaha valla dogru....ya nasıl oluyor onu cok merak edıyorum valla...bı degısık gercekten bı tanıdıgımda 3 yıldır evlı bebek ıstıyorlar doktorlar bı sorun yok demıs sadece zaman ıhtıyacınız var demıs..bu zamanı neye göre bıcıyorlar yahuuu..neden zamana ıhtıyac var acaba eger hıc bır sorun yoksa...rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah

ya da o nasıl bir cekettir öyleeeeeeeee

anadolu yakasında kalıyorum canım...senın bıldıgın ıyı bı doktor varmı canım

ben avrupa yakasındayım canım ama sana orada medicana bi dr u tavsiye edebilirm ben aynı hastanenin avr. yakasnda dr didiorum bi ark.ım oradaki dr gidiyor yıllırdır çok memnun ordan adını öğrenebilirm sana

valla kuzumm tesadüfmüydü faydasimi oldu 3 hamileligimde sogan kürü yapmistim hemen hamile kalmisttim..simdi loori ve kln diye arkadaslarim vardi onlarda yapti ikiside ilk ay hamile kaldii

bu sogan kürü nasıl bısey canım....bendemı denesem acepp..bu ayda böyle denesem bı dahakı ay olmassa doktora gıderım

ben avrupa yakasındayım canım ama sana orada medicana bi dr u tavsiye edebilirm ben aynı hastanenin avr. yakasnda dr didiorum bi ark.ım oradaki dr gidiyor yıllırdır çok memnun ordan adını öğrenebilirm sana

süper olur canım...henüz tam olarak karar vermıs degılım ama ögrenebılırsem cok ıyı olur canım

amin tatlilebbimmgercekten yoklugu cok zor..nerde bi cocuklu görsek gözümüz kaliyo bu kiskanclik degil imrenmek..bizlerde anne olmak istiyoruzzz.inslaahta oluruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…