• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım soğan kürünü okumuştum, işe yarıyor diyorlar .. sen de soğan kürünü yaptığın ay gebe kalmışsın ne güzell :KK36:bi ara düşünmüştüm yapsam mı diye, sonra kafama takmıycam bu ay diye bişey yapmadım. belki önümüzdeki ay yaparım bu ay gebe kalmazsam :KK53:

Pamukseker silkeleme yontemini dene :70:

Valla guzum en basta kusmalarim vardı
Sonra mide yanmasi cekmeye bSladim halada devam ediyor :110:
Yarim saatten fazla ayakta duramiyorum durdum mu hemen kasilmalarim oluyir cocuk asagiya dogru baski uyguluyir
Geceleri uyuyamama :110: vs vs .
Oglumda bunlardan hic birini yasamadim o yuzden cok zorlaniyorum ve tuhaf oluyorum :deli:kendi nazimi bile cekemiyorum artik :duduk:
:KK58::ukala::KK57::KK59::ıslık::sus::rapci:o_O:duduk::eek:bu kis emirin disi versiyonu olmasin yigitim:KK53::KK70::KK70:

Valla guzum en basta kusmalarim vardı
Sonra mide yanmasi cekmeye bSladim halada devam ediyor :110:
Yarim saatten fazla ayakta duramiyorum durdum mu hemen kasilmalarim oluyir cocuk asagiya dogru baski uyguluyir
Geceleri uyuyamama :110: vs vs .
Oglumda bunlardan hic birini yasamadim o yuzden cok zorlaniyorum ve tuhaf oluyorum :deli:kendi nazimi bile cekemiyorum artik :duduk:

Ay mide yanmasindan cok çektim kızımda maşallah saçlı doğdu ondanmis demek. Dayan cicim sayılı gün çabuk geçer ne kadar kaldı doğuma

Back