Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Rabbim yar ve yardimcin olsun rosem. Sık sık gel sen burays . Kafan dağılır biraz

Ayyy coookk sevindim canim hepinizzin Adina bebislere kardes geliyor ha masLlah hayirlisiyla dogsunlar insallah cnm bnm sorma cok yalniz hissediyorum kendimi hep agliyorum hid arkadasi yok bir sey yok cok yalniz hissediyorum kendimi cok zor durumdayim destege ihtiyacim var kizlar

Ayyy coookk sevindim canim hepinizzin Adina bebislere kardes geliyor ha masLlah hayirlisiyla dogsunlar insallah cnm bnm sorma cok yalniz hissediyorum kendimi hep agliyorum hid arkadasi yok bir sey yok cok yalniz hissediyorum kendimi cok zor durumdayim destege ihtiyacim var kizlar

Kendi kendimi diyorum neden hic Yolunda gitmiyor hc birsey dive yiyorum kendimi cok yoruldm artk
Seninde sinavin buymus canim . Esin simdi nasil

Yok cnm olmuyorlar bazisi konusmuyor bile insan dustumu Hepsi vuruyor zaten ... kaldik bir basimiza cikmaza girdik iyice nasil cikariz bilmiyorum .iyi sukur esim okul servici soforu ben fabrikada calisiyorum kit kana at I dare iste

Insallah duzelecek de bakalim ne zmn
Dualarim seninle canım . Ins kisa surede hersey yoluna girer.

Dusenin dostu olmaz diye boşuna dememisler :110: dua et ins rabbim herseyi zamanla yoluna koyar

Kiz tugba sen ismini degistinde niye bize haber vermen . Oyle kafa yorduk kim bu kim bu diye :KK70:
Hamza bebek nasil buyudumu :emir_bebek:

Shirine-alish Shirine-alish kiz Zeyneb im kac zamandir aklimdasjn bir turlu yazamadim . Nasilsin canim . Bebesimiz nasil :KK200:
Cok sukur dostum. Bücurle ugrasiom. Bi yaramaz bi yaramazki sorma. Masallh sende buyutmussun gobusini. Cok az kalmis dogumuna... offf gozum korkuo simdide hamile birini gorunce.. hayat ne tuhaf dimi cimcimem :)))

X