- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.501
Size iyi sohbetler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay mide yanmasindan cok çektim kızımda maşallah saçlı doğdu ondanmis demek. Dayan cicim sayılı gün çabuk geçer ne kadar kaldı doğuma
cimcimegfb nasılsın bebis hayırlısıyla buyuyor az kaldı dikkat et kendine
cimcimegfb nasılsın bebis hayırlısıyla buyuyor az kaldı dikkat et kendine
Cocuklardan gelemim firuzem baya hizli geciy gunlersen nasilsin kuzucuk nasiYasakim hayalim hacım naber yaa
Yuh askolsun diy emiri her seyiyle kabul ediy kiscesinde rahat etmek icin askolsun diyfikir degistirdim ayni emirin bebekkigi cocuklugu gibi olmazsa kabul etmim gelin olarakyeter 3 yildir gel keyfim gel yaptingelsin tempolu gunlerAsk olsun yasakim insan boyle mi der
Senin basina bela olur emis benim damat sonucta kizi alip almanyaya senin yanina gelecek . Sana cektirir
Rosem hosgeldin yaw ozledik iyceopuyom bebde seni kocaman15 kilo Verdim yogunluktan sabah sekiz gece 12 1 de eve geliyordum is degistirdim dayanamadim 5 Ay Callistm simdi 8 5 calisiyorum kizlar firsat buldukca yazarim kendinize iyi bakin hepinizi cooooooooooookkkkkkk optmmmm
Ins rabbim yardimcin olsun gusel rosem.Insallah duzelecek de bakalim ne zmn
Cok gecmis olsun rabbim size dayanma gucu versin cok uzuldum anlattiklarinaEsim kaza gecirdi cnm cok zor gunlerden geciyoruz 6 7 Yadira ispartadayim Ücretsiz ay Hastane de Hattie Sindhi ev kiraladk tedavi de man editor bir ay Maldives donmemize calisiyorum fabrikada sizzler nasilsin is cok ozledim hepinizi
Gel rosem senin icin elimden geldigince girecemAyyy coookk sevindim canim hepinizzin Adina bebislere kardes geliyor ha masLlah hayirlisiyla dogsunlar insallah cnm bnm sorma cok yalniz hissediyorum kendimi hep agliyorum hid arkadasi yok bir sey yok cok yalniz hissediyorum kendimi cok zor durumdayim destege ihtiyacim var kizlar
Ali tubisim. Alimm o benim . Iyiyiz sukur. Cok yaramaz oldu.Oy canlar yaaa gerçekten dayaklığım bir değişiklik olsun deyip değiştirdim, herkesin aklını karıştırdım
Senin bebek nasıl zeynebim :) ya ben senin bebeğin adını hep unutuyorum :)
hoşbuldum canımpamukkksekerrr sende hosgeldin kiscem
Yigitim firuze doru olabiiir ben hic mide yanmasi cekmedim ne emir ne almina sacli dogdu cok azdi saclari.senin kisce baya sacli ve gara sacli dogacak gibime geliyor
Yuh askolsun diy emiri her seyiyle kabul ediy kiscesinde rahat etmek icin askolsun diyfikir degistirdim ayni emirin bebekkigi cocuklugu gibi olmazsa kabul etmim gelin olarakyeter 3 yildir gel keyfim gel yaptingelsin tempolu gunler
Y yasakhayal yyasakim kiz pirtlattin mi bebisi D
hoşbuldum canım