Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ask olsun yasakim :110: insan boyle mi der
:deli:
Senin basina bela olur :halay: emis benim damat sonucta kizi alip almanyaya senin yanina gelecek . Sana cektirir :KK76:
Yuh askolsun diy emiri her seyiyle kabul ediy kiscesinde rahat etmek icin askolsun diy:110::duduk:fikir degistirdim ayni emirin bebekkigi cocuklugu gibi olmazsa kabul etmim gelin olarak:işsiz::rapci::lülülü::lülülü::lülülü:yeter 3 yildir gel keyfim gel yaptin:duduk::işsiz::kızgın:gelsin tempolu gunler:işsiz::110::deli::rapci::skandal:

Esim kaza gecirdi cnm cok zor gunlerden geciyoruz 6 7 Yadira ispartadayim Ücretsiz ay Hastane de Hattie Sindhi ev kiraladk tedavi de man editor bir ay Maldives donmemize calisiyorum fabrikada sizzler nasilsin is cok ozledim hepinizi
Cok gecmis olsun rabbim size dayanma gucu versin cok uzuldum anlattiklarina:KK43:

Ayyy coookk sevindim canim hepinizzin Adina bebislere kardes geliyor ha masLlah hayirlisiyla dogsunlar insallah cnm bnm sorma cok yalniz hissediyorum kendimi hep agliyorum hid arkadasi yok bir sey yok cok yalniz hissediyorum kendimi cok zor durumdayim destege ihtiyacim var kizlar
Gel rosem senin icin elimden geldigince girecemo_O:KK43::cry:

Yuh askolsun diy emiri her seyiyle kabul ediy kiscesinde rahat etmek icin askolsun diy:110::duduk:fikir degistirdim ayni emirin bebekkigi cocuklugu gibi olmazsa kabul etmim gelin olarak:işsiz::rapci::lülülü::lülülü::lülülü:yeter 3 yildir gel keyfim gel yaptin:duduk::işsiz::kızgın:gelsin tempolu gunler:işsiz::110::deli::rapci::skandal:

Bak bende hamileyim almis te sendromlarini abisi gbi yasasin diye dua ederim görürsün gununu :KK71::KK31::KK8:

X