Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim valla bnde cimcimenin mesajina kasar kim oldugunu hatrlamadiydim :-) kim bu kiz diodum. Meger bizim tubismis
Oy canlar yaaa gerçekten dayaklığım :KK70: bir değişiklik olsun deyip değiştirdim, herkesin aklını karıştırdım :olamaz:
Senin bebek nasıl zeynebim :) ya ben senin bebeğin adını hep unutuyorum :)

Evett teyzesiii iki aylık kızım :KK200: ne var ne yok görüşmeyelii :KK49:
Cok sukur canim :KK19: darısı isteyenlerin basina inssss:dua:
Valla canim nasil olsun hamilelikle ugrasiyorum . Zor geçiyor :duduk: aslında herkes normal diyorda ne bileyim oglumda rahat hamilelik gecirince bu hamilelik korkuttu beni :110: bida dogurmuycam :olamaz:

Cok sukur dostum. Bücurle ugrasiom. Bi yaramaz bi yaramazki sorma. Masallh sende buyutmussun gobusini. Cok az kalmis dogumuna... offf gozum korkuo simdide hamile birini gorunce.. hayat ne tuhaf dimi cimcimem :)))

Oyle canim kuduruk yaramaz olsun yetet ki olsun deriz :) sonra olur anamizi ağlatır sıpalar

inşallahhh cimcimem inşallahhh nisanda tedaviye başlıyorum nasip olursa dualarını eksik etme..
sana da rabbim en zahmetsiz doğumu nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşun :dua:

Amin inşallah canim
Tamam guzun dualarım seninle. Stresten kesinlikle uzak durmalisin bak . :KK200:rabbimden hayırlısını iste hep . :KK37:

Amin inşallah canim
Tamam guzun dualarım seninle. Stresten kesinlikle uzak durmalisin bak . :KK200:rabbimden hayırlısını iste hep . :KK37:
çok şükür stres yapmıyorum artık o dönemi atlattım.. üzülüyorum bi iç çekiyorum sonra rabbim böyle istedi deyip karamsarlıktan uzak duruyorum.. aynen öyle cimcimem her şeyin hayırlısı.rabbim kararlamıştır :KK200:

kızlar merhaba :halay: biz de 3 aydır korunmuyoruz. 4. ayımız bu ay. ama inanır mısınız kafama o kadar çok taktım ki 3 aydır. Allah istemedikçe olmuyor, kafamıza takmak da yersiz. bu ay gün de saymıyorum ,ateş de ölçmüyorum, internetten yazı da okumuyorum, eşimle bebek de konuşmıyorum, hiçbişey yapmıyorum. olursa olur olmazsa zamanı gelince olur diyorum. psikolojik olarak hafifledim resmen .. benim gibi kafasına takanlar varsa tavsiye ederim.. :KK28:

kızlar merhaba :halay: biz de 3 aydır korunmuyoruz. 4. ayımız bu ay. ama inanır mısınız kafama o kadar çok taktım ki 3 aydır. Allah istemedikçe olmuyor, kafamıza takmak da yersiz. bu ay gün de saymıyorum ,ateş de ölçmüyorum, internetten yazı da okumuyorum, eşimle bebek de konuşmıyorum, hiçbişey yapmıyorum. olursa olur olmazsa zamanı gelince olur diyorum. psikolojik olarak hafifledim resmen .. benim gibi kafasına takanlar varsa tavsiye ederim.. :KK28:

Ah canim ne guzel bunu başarabilirsen :KK200:

16048 sayfa olmus bak bu topik . Her cocuk istemi ile gelene tek dedigimiz stres yok stres yok .
Hayirli zaman da ins melegin seninle olur :KK19:

Cok sukur canim :KK19: darısı isteyenlerin basina inssss:dua:
Valla canim nasil olsun hamilelikle ugrasiyorum . Zor geçiyor :duduk: aslında herkes normal diyorda ne bileyim oglumda rahat hamilelik gecirince bu hamilelik korkuttu beni :110: bida dogurmuycam :olamaz:

Yaa kaç aylıksın bakim.. Bende cook rahat hamilelik geçirdim ikinci ne olur bilemem, nasıl sıkıntıların var rahat durmuyor mu kızce :emir_bebek::halay:

Merhaba canım iki sene bebisimiz olmadı, şuan cok şükür bin şükür kızım kucağımda.. Kafaya takmamayi başarıyorsan tebrik ederim ben yapamamıştim çünkü en yakınım bile benim çocuğu var senin yok diye nispet yaparsa ister istemez kafana takıyorsun dilerim oda bana yaşattığını yaşasın, cok şükür geride kaldı o günler ve aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim ve tuttu şükürler olsun :KK49::anne::KK49:

Merhaba canım iki sene bebisimiz olmadı, şuan cok şükür bin şükür kızım kucağımda.. Kafaya takmamayi başarıyorsan tebrik ederim ben yapamamıştim çünkü en yakınım bile benim çocuğu var senin yok diye nispet yaparsa ister istemez kafana takıyorsun dilerim oda bana yaşattığını yaşasın, cok şükür geride kaldı o günler ve aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim ve tuttu şükürler olsun :KK49::anne::KK49:
canım soğan kürünü okumuştum, işe yarıyor diyorlar .. sen de soğan kürünü yaptığın ay gebe kalmışsın ne güzell :KK36:bi ara düşünmüştüm yapsam mı diye, sonra kafama takmıycam bu ay diye bişey yapmadım. belki önümüzdeki ay yaparım bu ay gebe kalmazsam :KK53:

Yaa kaç aylıksın bakim.. Bende cook rahat hamilelik geçirdim ikinci ne olur bilemem, nasıl sıkıntıların var rahat durmuyor mu kızce :emir_bebek::halay:

Valla guzum en basta kusmalarim vardı
Sonra mide yanmasi cekmeye bSladim halada devam ediyor :110:
Yarim saatten fazla ayakta duramiyorum durdum mu hemen kasilmalarim oluyir cocuk asagiya dogru baski uyguluyir
Geceleri uyuyamama :110: vs vs .
Oglumda bunlardan hic birini yasamadim o yuzden cok zorlaniyorum ve tuhaf oluyorum :deli:kendi nazimi bile cekemiyorum artik :duduk:

X