- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.341
inş cnm ama yok erkek bu da erkek hissim daha ağır bastı
Herkes.erkek diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. ye artıkHerkes.erkek diyor
3. ye artık
sağol habibtemm. Herbirinizin yerine fazlasyla opup kokluyorum canım :)))Shirine-alish allah anali babali buyutsunnnnn allah nazarlardan korusun canimmmm allah bagislasinnnnnnn op bebisini yerimizeee
Ayy maşallah subhanallah ya çok sevindim canım benim, Rabbim mutluluğunu daim etsinaminnn aminn kuzumm. Ozlemle hasretle beklediğim gonlerime kavuştum bin şukur
Sen her zaman dualarımdasın unutma bunu canım, ismen dua ediyorum sana.ayyyy bebişe nasıl sevindimmm nasıllllll madalyayı gözüm görmedi o derece.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
darısı benimle birlikte tüm bekleyenlere olsnn hayırlısıyla
Kız çocuklarını çok sevdiğini ve istediğini biliyorum, bundan sonra sana hayırlısıyla böyle dua etmek lazımAminnnnnn aminnn azından bal damliyor tugbam
Yasakıııımmm nörüyon gııııııOldu anfendiben yattım sende yatarsin
Kız çocuklarını çok sevdiğini ve istediğini biliyorum, bundan sonra sana hayırlısıyla böyle dua etmek lazım
canım benim allah bin kere razı olsun eksik olma rabbim tüm isteyenlere nasip etsin mucizesinden hayırlısıyla... inşallahhhSen her zaman dualarımdasın unutma bunu canım, ismen dua ediyorum sana.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana ve tüm evlat isteyenlere sağlıklı imanlı salih saliha hayırlı evlada gebe kalmayı ve hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla yavrunuzu kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin ❤
Amin canım benim amin ❤ bütün temennim bu, her zaman gücüm yettiği kadar elimden geldiğince dua ediyorumcanım benim allah bin kere razı olsun eksik olma rabbim tüm isteyenlere nasip etsin mucizesinden hayırlısıyla... inşallahhh
Sen dua iste yeter ki cimcimem, allahın izniyle dualarım seninleInş canim oyle dua edin . Cimcimemize sağlıklı sıhhatli saliha bir kiz evlat nasip eyle rabbim diye
Sizlerde benim duamdasinizSen dua iste yeter ki cimcimem, allahın izniyle dualarım seninle
allah razı olsun canım benim,senin de rabbim gönlünde her ne varsa hayırlı kılsın ,nasip etsin inşallahAmin canım benim amin ❤ bütün temennim bu, her zaman gücüm yettiği kadar elimden geldiğince dua ediyorum
Amin canım benim amin sağolasın, Rabbim binlerce kez razı olsunallah razı olsun canım benim,senin de rabbim gönlünde her ne varsa hayırlı kılsın ,nasip etsin inşallah
hepimizden kuzum benimAmin canım benim amin sağolasın, Rabbim binlerce kez razı olsun