Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Eveeet sira bendeee cocuklar yoruyor mu evet is bitiyormu hayirrr haftaya turkiyeye gidiyorum strese..kizkardesim evleniyorrr hazirliklar vs herseyi bitirdi ama yinede benim.el.atmam lazimmm turkuyedeyken size yazamama insallah en kisa zamanda yine eskisi gibi senlenir buralar:mapus::işsiz::işsiz::dua::dua::dua:

benimdanszfenertvue0.gif

Oh. Yandan yandan madalyayı getirdim topige . Bir adette. Bebek:KK73:73::KK73: :KK73:
ayyyy bebişe nasıl sevindimmm nasıllllll madalyayı gözüm görmedi o derece.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh :dua::dua::dua:
darısı benimle birlikte tüm bekleyenlere olsnn hayırlısıyla

Cimcimemmmmmmmmmmm yavru ceyalnimmmm habibtemmmmmmmmm cok ama cok sevindim.adinaaa allah sana hayirliisyla kucagina almayi nasip etsin saglikli hayirli bir evlat olur allah gonlundekini versinnnnn insallah..allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin:KK71::KK71::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: madalyandaaaa hayirli olaaaaaa habibtemmm gururumuzsunnnnnn helal olsun alkislar sanaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Teşekkürler habibtem :KK73: :KK73:
aminnn rabbim isteyen herkese nasip etsin ins .

Madalya içinde tesekkurler habibtem . Geç kalmıştım almaya ama sonunda aldım topigimizin kocaman madalyası var gayri:KK73: :KK73:

Eveeet sira bendeee cocuklar yoruyor mu evet is bitiyormu hayirrr haftaya turkiyeye gidiyorum strese..kizkardesim evleniyorrr hazirliklar vs herseyi bitirdi ama yinede benim.el.atmam lazimmm turkuyedeyken size yazamama insallah en kisa zamanda yine eskisi gibi senlenir buralar:mapus::işsiz::işsiz::dua::dua::dua:

Gule gule git gule gule gel habibtem :KK60:

ayyyy bebişe nasıl sevindimmm nasıllllll madalyayı gözüm görmedi o derece.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh :dua::dua::dua:
darısı benimle birlikte tüm bekleyenlere olsnn hayırlısıyla

Amin canim ins . Topikte iki çocuk anneleri de çoğalıyor size daha iyi tecrübe olacak anneler artıyor . Rabbim ins daha fazla.bekletmeden hemen gönderir meleklerinizi . Hepiniz dualarimdasiniz :KK60:

Amin canim ins . Topikte iki çocuk anneleri de çoğalıyor size daha iyi tecrübe olacak anneler artıyor . Rabbim ins daha fazla.bekletmeden hemen gönderir meleklerinizi . Hepiniz dualarimdasiniz :KK60:
aminn canım amin inşallahh.çarşamba günü hsg çekimim vr hayırlı haberlerle dönerim inşallah :dua:

X