Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Burdayim hacii naber yaa :halay:
Nasıl olsun mide yanması ile başım dertte:kusmuk:

Senin nasıl gidiyor ne kadar kaldı:süslü:kızcenin gelmesine:spor:

Doktordaydim guatr ma baktirdim. ..carsamba sonuclarim alicam. Bana dua edin. ..eger sonuclarim temiz cikarsa bebis yapicam :anne: cimcimem bir canim diyor ki korun baharda hamile Kal sonra da diyorum simdi hamile kalayim:deli:...insaAllah sonuclarim temiz cikaro_O
Bak nap biliyon mu yazı bekle yazın son zamanlarında hamile kal . Vakıt çok hızlı geçiyor öyle :spor:

İnş temiz çıkar canım . Dualarım seninle0:dua:

cimcimegfb cimcimegfb bebisle aran nasilll :))))

İyi yavrum tekmeler başladı bugün itibariyle :halay:

Senin nasıl gidiyor ne kadar kaldı:süslü:kızcenin gelmesine:spor:

Bak nap biliyon mu yazı bekle yazın son zamanlarında hamile kal . Vakıt çok hızlı geçiyor öyle :spor:

Aminn cnm insaAllah. ..
Ohhh bol bol tekmeli aylar olsunnnn canim benimmmmm:KK76::KK76:

Senin nasıl gidine kadar kaldı:süslü:kızcenin gelmesine:spor:

ayy mide yanmasi deme bana @ 23gun kaldi eger normal olacaksa sezeryansa daha erken tabii cuma belli olcak ins :)

cimcimegfb cimcimegfb sen nasılsın şekerim senın bebıs ne zaman gelıyor kac haftalıksın kızmı erkekmı ??? :halay:

Kız 23 günün kalmış hala mı belli değil , devlete mi özele mi gidiyon.

Benim mart sonuna canım . Kızım gelecek inş . Bende nasıl olayım ıyıyım dıyelim iyi olalım , nude yanmalarım harici güzel gidio

Kız 23 günün kalmış hala mı belli değil , devlete mi özele mi gidiyon.

Benim mart sonuna canım . Kızım gelecek inş . Bende nasıl olayım ıyıyım dıyelim iyi olalım , nude yanmalarım harici güzel gidio

Özele gidiyorum canim bu cuma cati muyanesi olcak . Hadi hayirlisi ismi ne olcak bebisin :)

X