- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.301
Yigitim onu diycektim yaw belki bida bebem olmaz bari son iki hafta için yapim haha nerden yapiliySende takvim koy bakalim kizcemiz burada ne durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yigitim onu diycektim yaw belki bida bebem olmaz bari son iki hafta için yapim haha nerden yapiliySende takvim koy bakalim kizcemiz burada ne durumda
ooo cimcime hanımm, yeni bebiş mi gelioo ben doğurdum ardımdan ayağımı surttum herhall
ooo cimcime hanımm, yeni bebiş mi gelioo ben doğurdum ardımdan ayağımı surttum herhall
Aaa gozunuzaydin zeynebimkuzu nasıl sen nasilsunooo cimcime hanımm, yeni bebiş mi gelioo ben doğurdum ardımdan ayağımı surttum herhall
Aaa gozunuzaydin zeynebimkuzu nasıl sen nasilsun
Senin kizce elini emiyor
çok şukur kuzucum, bebişimle uğraşıorum. Bana beklediğim gunlerin acısını çıkartıoAnasen dogurdunmu
Nasılsınız ya
uyutmuo bebişim beni kuzucum onun dışında iyiyiz çok şukur. Sen doğurmadın mı kız. Az kalmış senindeAaa gozunuzaydin zeynebimkuzu nasıl sen nasilsun
çok şukur kuzucum, bebişimle uğraşıorum. Bana beklediğim gunlerin acısını çıkartıo
Maşallah kuzuya çok minik.daha zeynebim daha adapte olmaya çalışıyo Gaz sorunu olur sık acikirr sabır hepsi gececek daha 37+3 gunlukum.galiba bi 10 gün Sonra gelir galiba kiz erken gelir diyolar cunkubende istemiyom şu an dursun durabildigi kadaruyutmuo bebişim beni kuzucum onun dışında iyiyiz çok şukur. Sen doğurmadın mı kız. Az kalmış seninde
Oy hayırlı uğurlu olsun canım, paşan gelmiş kollarına :)uyutmuo bebişim beni kuzucum onun dışında iyiyiz çok şukur. Sen doğurmadın mı kız. Az kalmış seninde
Bebeğin hayırlı olsun cimcimem :) Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤
Bebeğin hayırlı olsun cimcimem :) Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤
Amin canım amin ❤ Rabbim en hayırlı şekilde, sağlıklı, imanlı saliha bir kız evladı nasip etsinAmin canim ins. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin en kısa zamanda insssss
Amin canım amin ❤ Rabbim en hayırlı şekilde, sağlıklı, imanlı saliha bir kız evladı nasip etsin
aminnn aminn kuzumm. Ozlemle hasretle beklediğim gonlerime kavuştum bin şukurOy hayırlı uğurlu olsun canım, paşan gelmiş kollarına :)
Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlat eylesin