- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.141
Amin inşallah beklemek bile çok zorRabbim umudunuzu boşa cikarmasin
Tahmin ediyorum canim rabbim gönlüne göre versin . Senle beraber tüm isteyenlerin de .Amin inşallah beklemek bile çok zor
Ben yok diye biliyorum tanıdıklarım içiyorcimcimegfb gebelikte parolun bi zararı var mıdr yaa az once bi parol içtim ama şuan çok pişmanım. Kşke içmeseydim.
Yok doktorlar da parol veriyorlar . Merak etme. Canımcimcimegfb gebelikte parolun bi zararı var mıdr yaa az once bi parol içtim ama şuan çok pişmanım. Kşke içmeseydim.
bnde oyle biliorum ama yinede vijdan azabı duyuyorum şuan.Ben yok diye biliyorum tanıdıklarım içiyor
belli teyzesi. Oğlan Allahın izniyle..Yok doktorlar da parol veriyorlar . Merak etme. Canım
Maşallah baya buyumussunuz cınsiyet belli mi
belli teyzesi. Oğlan Allahın izniyle..
ee sen asıl meseleye gel hele., bu kaçaklık durumu neyin nesi
anaane çok uzun oluo yazarken beeBen teyzesi değil anneannesi oluyorum bi kere topik sahibesi olaraktan .
Eve int gelmemişti daha mobil int de hemen bitiyordu . O yuzden . Sonra internet geldi bir ay daha oyle ev çocukla uğraşmakla geçti . Rahata erisince aktiflestirdim hesabimi
anaane çok uzun oluo yazarken bee
inanimmi dediğine ??
iyi o zmn. Bşka bişi olmasında. Ozlettin ama vallahi hee.. Sıkılıodum KK da resmnInan canim . O aralar esim birde yurtdışına gitti . Çok sıkıntı oldu int mevzusu . O yuzden kapattirdim . Yetmediği icin
iyi o zmn. Bşka bişi olmasında. Ozlettin ama vallahi hee.. Sıkılıodum KK da resmn
ee dedikodu yok mu, bi açılış yapakArtık geldim :))
ee dedikodu yok mu, bi açılış yapak
Kizlar selam bende eskilerdenimm hatirlayan bilir :-D iki senenin sonunda hamisim sukurler olsun harbimm melekimm cimcimemm tabi hala aynı nick leysenizz :-D :-D
Hacı sen misin çok şükürçok sevindimmmmm
Hee benim hacii naber :)) cok sukur canimm sagol:*