Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tam 21 gün kaldı doğuma canım, heyecan korku hepsi var her heran doğum olacakmış gibi korkuyorum tum hazırlıklar bitti canım, doğum çantası hepsi hazır bekliyorum paşayı
rabbim sağ salim doğurmayı nasib etsin inşllh canm.. Normal doğummu istiosun... Ayy inşllh benmde vakit çabucak geçsinde o gunlere geliyim hemnden.. Çok sabırsızlanıyorum

rabbim sağ salim doğurmayı nasib etsin inşllh canm.. Normal doğummu istiosun... Ayy inşllh benmde vakit çabucak geçsinde o gunlere geliyim hemnden.. Çok sabırsızlanıyorum
Amin canım amin sağolasın Allah razı olsun. Rabbim sanada hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin (amin)..
Normal doğum istiyorum canım ama doktor bu konuda hiçbir şey demedi, bakalım perşembe günü başka doktora gidicem sorcam doğum konusunu.
Al canım ben sana vereyim benim 21 günü geçer allahın izniyle canım benim

:) inşllh nasip olur normal doğurmak.. Bnde çok istiyorum normal doğurmayı...bakalım bizim daha çok var ama bn normal olur diye hissediyorum.. Bu arada bişy sorcam ben 20. Hftaya girdiğimde 5 aylık mı olmuş oluyorum?

Amin canım amin inşallah herşey istediğimiz gibi olur ve hayırlısıyla olur.
Evet canım 20.Haftada 5 aylık olmuş oluyorsun :)

vay bee zamn çabuk geçio ..ya tubiş benm niye gobeğim yok peki normal mi bu
Öyle gerçekten çok çabuk geçiyor zaman normal kuzum normal, sen benim göbeği görsen bu 9 aylık değil dersin, ilk bebekte fazla çıkmazmış göbek öyle diyorlar, seninde artık 6. 7. Ayda çıkmaya başlar bende de öyle olmuştu

Kislar size bisi sorucam.aranizda pko olup inofolic toz kullanan warmi?ben pkoyum.ilacsiz regl olamiorum.bu ilac pkoya cok iyi geliomus duzenli adet olunuyomus olemi ki?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…