- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.161
Hemde nası tam cimcime lik yigitlik normal avatar beklenmez zatenMüthiş demi
Hemde nası tam cimcime lik yigitlik normal avatar beklenmez zaten
aşk olsun ama tubacımm, nerelerdesinn. Oldumm meraktan yaaShirine-alish canım sen doğum ayrıntılarını istemiştin anlatayım canım
Benim Doğumum çok zor oldu Rabbim hiç hiç kimseye böyle zor bir doğum nasip etmesin. Normal doğum beklerken sezaryen oldum. Tam iki gün boyunca önce kendi sancımı çektim suyum geldi sancım arttı sonra 2 saat boyunca da suni sancı verdiler ama acılmam 4 cm oldu daha sonra açılma yeterli olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım yani iki acıyı birden çektim çok çok zordu. Rabbim sana ve tüm anne adaylarına çok çok kolay sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin (amin)
Çok şükür bebeğim iyi ben hala kendimi toplayamadım, doğumdan sonra kimse olmadı yanımda, sadece hastanede annem vardı ve bir günde kayınvalidem kaldı sonra eve iki gün annem vardı işte böyle açıkçası sadece esim yardımcı oldu ama oda işe başladı hepten yalnız kaldım. Çok üzüldüm ağladım Rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesin (aminn)
Sen nasılsın, bebek nasıl annesi
Hakkını helal et zeynebimm akıl kalmadı bende ancak ama cevap vermek geldi aklıma.aşk olsun ama tubacımm, nerelerdesinn. Oldumm meraktan yaa)) o acılı anları sil at kafandan, bak ne guzel bebişin kucağında çok şukur sen ve o sağlıklısınız.. Hiçç kimseyede ihtiyacın yok senin canımm benmm. Aslanlar gibi tek başına bakarsın sen oğluşuna..
bizde iyiyiz çok şukur. Ağırlaşıyorum boyna. Gun sayıyorum resmen
aminn canm aminn.Hakkını helal et zeynebimm akıl kalmadı bende ancak ama cevap vermek geldi aklıma.
Haklısın canım zaten bu saatten sonra yanımda biri olsun istemem.
Benim yaramaz hiç gelmek istemedi din ana kadar kalmak istedi içeride 41+2 de zorla aldık tosunu içeriden
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim biliyorum son aylar çok zor geçiyor, Rabbim en hayırlı güzel şekilde bu günleri atlatıp yavrunu sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin (amin) ❤
Anammm sende mi hamilesinnn maşallah canim çok sevindimKizlar selam bende eskilerdenimm hatirlayan bilir :-D iki senenin sonunda hamisim sukurler olsun harbimm melekimm cimcimemm tabi hala aynı nick leysenizz :-D :-D
Kız ne kadarlık oldu senin bebiş, inşallah hayırlı şekilde kucağına almak nasip olsun harbimAnammm sende mi hamilesinnn maşallah canim çok sevindim
Oy canim kalbimiz birmiş bende sana yazacaktim. 36+5 olduk şükürler olsun RabbimeKız ne kadarlık oldu senin bebiş, inşallah hayırlı şekilde kucağına almak nasip olsun harbim
Anammm sende mi hamilesinnn maşallah canim çok sevindim
Anammm sende mi hamilesinnn maşallah canim çok sevindim
kızlar eşi varıkosel olup hamıle kalan var mıı. bıde lokasit sorunu olan oldu muu
Amin Harbimm amin sağolasın Allah razı olsun.Oy canim kalbimiz birmiş bende sana yazacaktim. 36+5 olduk şükürler olsun Rabbime
Senin bebisin de hayırlı olsun az önce okudum doğum yapmissin,zor olmuş ama inşallah gunahlarina kefaret olmuştur. Mükafatı büyük olur inşallah.
Ikiz mi yoksammBende hamileyim harbi☺
Amin Harbimm amin sağolasın Allah razı olsun.
Kız hakkını helal et canım benim ya mesajı yeni gördüm. Akıl kalmadı ki bende.
Maşallah subhanallah büyümüş senin bebiş annesi :) Rabbim sana hayırlı kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin (amin)
Yok kız ne kusuru :)Ikiz mi yoksamm
Sağol canimm Allah razı olsunn
Baya bi geç yazdim affetbenm oglusda seninki gibi geç gelecek gibi beklemedeyiz
Benmde hamilelik her evre ayri bi zor geçti,geçiyorda. Ay sıkıldım bitsin artik tubam yaaaYok kız ne kusuru :)
Ahhh teyzesi ne çektirdi bu bebek bana, hamilelik ayrı zor gecti doğum ayrı zor geçti. Bekle bekle gelmedi. 41+2 de geldi bu yaramazinşallah senin bebiş bu kadar çok bekletmez annesi ☺