- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.181
Aynı canım aynıydı benim de nst de sancı tavandı ama gel gör ki son ana kadar çin sancım olmadı tabi sonra hem kendi sancım hemde suni sancı olmasına rağmen açılma 4 cm den öteye gitmedi, Rabbim sana kolaylık versin seni çok iyi anlıyorum harbimBenmde hamilelik her evre ayri bi zor geçti,geçiyorda. Ay sıkıldım bitsin artik tubam yaaanstde sancı 60-70 lerde ama hiç açılma falan yok. Bakalim ne zaman gelecek.
Senin oğluş nasil anlat biraz
Aynı canım aynıydı benim de nst de sancı tavandı ama gel gör ki son ana kadar çin sancım olmadı tabi sonra hem kendi sancım hemde suni sancı olmasına rağmen açılma 4 cm den öteye gitmedi, Rabbim sana kolaylık versin seni çok iyi anlıyorum harbim
Benim oğluşum nasıl olsun teyzesi çok şükür iyi ama kabızlık problemi yaşıyoruz bu yüzden geceleri beni mahvediyor hiç uyumuyor sabaha karşı uykuya dalıyor, dua et teyzesi senin duan kabul olur allahın izniyle ☺ aaaaaa tabi birde oğlum benim kopyam, benden bir tane daha var şimdi
Rabbim sana çok çok kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin, suni sancıya hiç gerek kalmadan direk yeterli olacak kadar açılma olsun harbimAyy tubam bende o suni sancidan korkuyorumbakalim benm başıma neler gelecek,endiseyle bekliyorum
Oyy kiyamam yaa nasil cani yaniyosa uyuyamiyo. Rabbim şifa versin inşallah. Acaba benmki kime benzeyecek çok merak ediyorum
Rabbim sana çok çok kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin, suni sancıya hiç gerek kalmadan direk yeterli olacak kadar açılma olsun harbim
Ben hep bana benzeyecek dedim durdum bana benzedisana benzesin harbim, içimden bir ses sana benzeyecek diyor :)
Amin canım amin, tabi herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı şekilde doğması :) Rabbim kolaylıklar ihsan etsin canım ❤Aminn inşallah kuzummm
Hayırlısıyla,saglikla gelsin de kime benzerse benzesin
Aminn aminn. Senin bebise de sifa versin RabbimAmin canım amin, tabi herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı şekilde doğması :) Rabbim kolaylıklar ihsan etsin canım ❤
Hanim aganiZzzz geldiiiii acilin habibteeeelerimmmm
Burala4 cok boslanmiss habibtemmm..sessiz olmusss gistirammi seni koseye1Sahalara döndü gayri habibtem
Burala4 cok boslanmiss habibtemmm..sessiz olmusss gistirammi seni koseye1
Canlar ben de geldimmmm
özledim sizleri =)
Merhaba kizlar ..
Bende pkoluyum fakat derecesi az. Adetim düzenliydi herzaman sadece bu ay gecikme oldu artik stressdenmi billmiyorum ..
Yumurtlama olusmuyor hic büyümüyormus . Kadin doktorum yeni bi hap cikmis ismi clavella onu kullaniyorum bi aydir .. hem zayiflatiyormus hemde hormonlari düzeltiyormus . Simdilik pek faydasi göremedim:) cuma clomifene baslicam insallah.. bakalim fayda edicekmi.. eger benim gibi olan varsa fikir almak isterimm icim rahatlamasi icin haliyle cok korkuyorum üzülüyorumda..
Almanyadan geliyorum acaba türkcede ismi farklimiikiBildiğim kadarıyla bu ilacı bizim topiktekullanan yok tatlim
Almanyadan geliyorum acaba türkcede ismi farklimiiki
Canım benim canım kardeşim gelmiş, hoş geldin güzellik ❤Canlar ben de geldimmmm
özledim sizleri =)