- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.101
Kisceler ilk 3 ayin dolmasini bekledim ben tekrar hamileyim.kiscem olacak rabbim için verirse
Lolita 5 bebek kaybim olduğu için yoksa nazar ne için değil.hani buda düşer kaybederim ne diye korktum.hani o zaman soleme ye gerek yok diye düşündüm.rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin insNie ilk 3 ayin dolmasini bekledin anlamadi ben ??:) ne guzel iste hamileymissin kuzum.nie utandin bakim sen
Lolita 5 bebek kaybim olduğu için yoksa nazar ne için değil.hani buda düşer kaybederim ne diye korktum.hani o zaman soleme ye gerek yok diye düşündüm.rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin ins
anammm,yasakımmmKisceler ilk 3 ayin dolmasini bekledim ben tekrar hamileyim.kiscem olacak rabbim için verirse
:) :) :) :) :)anammm,yasakımmminanamıommm..tebrik ederinm.. Oğlulun daha kuçuktu ama senin dimii istiyerek mi oldu
gosun aydin zeynepimmmcimcimegfb Y yasakhayal E efecikim HALLEYS HAbibte kızlarr cinsiyetimiz belli oldu, oğluşum geliyoo.. Herkes bana kız diye tahmin yurutuyodu ama bn hep erkek hissettim içten oğluşum yolda çok şulur
gosun aydin zeynepimmmmasallah pasaya sonunda gosterdi demek pipiyi sag salim kucagina almakta nasip olsun ins... bu topikin ilk bebeleri irkek oluy hep ikincilerde ins kis oluna e ile baslayan ad koycan kural vaa
topikcanlarin hep e lisaol canm benm.. Valla paşamızın ismi hazr ve e işe başlamıo bu şart niue ?
Seni pis kız, hiçte söylemiyor hıhhhhh sana yaaaaa küstüm oynamıyorumKisceler ilk 3 ayin dolmasini bekledim ben tekrar hamileyim.kiscem olacak rabbim için verirse
Zeynebimm ben hep senin oğlun olacağını düşünüyordum öyle de oldu :) bu sene erkek bebek senesicimcimegfb Y yasakhayal E efecikim HALLEYS HAbibte kızlarr cinsiyetimiz belli oldu, oğluşum geliyoo.. Herkes bana kız diye tahmin yurutuyodu ama bn hep erkek hissettim içten oğluşum yolda çok şulur
Bebeğin adını merak ettim bencimcimegfb Y yasakhayal E efecikim HALLEYS HAbibte kızlarr cinsiyetimiz belli oldu, oğluşum geliyoo.. Herkes bana kız diye tahmin yurutuyodu ama bn hep erkek hissettim içten oğluşum yolda çok şulur
aminn canmm aminn..Zeynebimm ben hep senin oğlun olacağını düşünüyordum öyle de oldu :) bu sene erkek bebek senesihayırlı uğurlu olsun canım benim, Rabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤
ali duşunuyoruz,bakalım nasip nolcakBebeğin adını merak ettim benkusuruma bakmayın artık çok meraklı bir bağyaanım ben
Tam 21 gün kaldı doğuma canım, heyecan korku hepsi varaminn canmm aminn..senin doğuma ne kadar kaldı. Son hazrlıklar tamam mıdr
Oy maşallah subhanallah çok güzel isim :) Rabbim bu güzel ismiyle hayırlı sağlıklı imanlı bir ömür nasip etsin evladına Zeynebimm :)ali duşunuyoruz,bakalım nasip nolcak