Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nie ilk 3 ayin dolmasini bekledin anlamadi ben ??:) ne guzel iste hamileymissin kuzum.nie utandin bakim sen
Lolita 5 bebek kaybim olduğu için yoksa nazar ne için değil.hani buda düşer kaybederim ne diye korktum.hani o zaman soleme ye gerek yok diye düşündüm.rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin ins

gosun aydin zeynepimmm masallah pasaya sonunda gosterdi demek pipiyi sag salim kucagina almakta nasip olsun ins... bu topikin ilk bebeleri irkek oluy hep ikincilerde ins kis oluna e ile baslayan ad koycan kural vaa

gosun aydin zeynepimmm masallah pasaya sonunda gosterdi demek pipiyi sag salim kucagina almakta nasip olsun ins... bu topikin ilk bebeleri irkek oluy hep ikincilerde ins kis oluna e ile baslayan ad koycan kural vaa
saol canm benm.. Valla paşamızın ismi hazr ve e işe başlamıo bu şart niue ?

Zeynebimm ben hep senin oğlun olacağını düşünüyordum öyle de oldu :) bu sene erkek bebek senesi hayırlı uğurlu olsun canım benim, Rabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤

aminn canmm aminn.. senin doğuma ne kadar kaldı. Son hazrlıklar tamam mıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…