- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.081
Bende senin oğlun oğlun olacak diye düşünüyorum hep :) geliyor bir paşa daha :) bize de haber ver kız merak ederim şimdi benvalla canm daha dr.a gitmediğim için oğrenemedik cinsiyeti. 2 hfta sonra gdcm bakalım ne dick
Amin hicranımm amin çok çok sağol, benim güzel gönüllü canım kardeşim ❤Allah annendende binlece kez razi olsun tubisimmmmayagi opulesi, senin gibi guzel yurekli bi evlat yetistirdigi icinde cennetlik
oğreniyim haber ederim hemn merak etme canmBende senin oğlun oğlun olacak diye düşünüyorum hep :) geliyor bir paşa daha :) bize de haber ver kız merak ederim şimdi ben
sabret canm, inşllh birgun bebişine kavuşucaksın.. Benm doğrusunu solemk gerekirse hiçbi skntım yoktu canm sadece errafın baskısıyla çok stres yapmıştım. 1 yıl olmadı sonra kendiliğinden oldu çok şuukur
nekadardr istiyosunuz canm.Keske herkes senin gibi guzel dusunse ve konussa cnm benim
nekadardr istiyosunuz canm.
ohoo daha çok yeniymişsin. Boşuna bukadar stres yapma.. Bennde tam 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra oldu canm.. İnşllh olck bn inanıyorum1 yil olucak cnm.klomen denedim ise yaramadi.1 kere asilama oldum gobekten igneyle 3 yumurtam buyudu ama nasib diilmis.smdi ikinci asilama olcak nasipse
ohoo daha çok yeniymişsin. Boşuna bukadar stres yapma.. Bennde tam 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra oldu canm.. İnşllh olck bn inanıyorum
canm soğan kuru denedin mi. Bak bn onun çok faydasını gorduminş olur cnım.hayırlısını ıstıyorum Rabbimden..adet olamıyorum kendı kendıme.canımı en cok sıkanda bu
canm soğan kuru denedin mi. Bak bn onun çok faydasını gordum
denedım cnm.hatta daha gecenlerde braktım ıcmeyı.2ay getırdı adetımı ne guzel.ıcmeye devam ettıgım halde olamadım bu ay.50gunu gectı yok adet
anladım canm, gerçkten uzuldum boyle senle konuşunca... İnşlh iyi haberlerini bekliyorum. Oylesine soylemiorum gerçkten umutlyyum senin adına
kiscelerimmmmmm:
aa lolitam niye yapmim belki atlamisimdirBakiyorum hep begeniosun msjlarimi yorum yok
aa lolitam niye yapmim belki atlamisimdir
Bilemicem artik askolsun
yBilemicem artik askolsun