Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tubam ağırlaştırılmış iyce son haftalar zorluyorm.bide sende ödem var oda zorluyor.yalancı kasılma da karın birden taş gibi olur sonra yumşar.bende 29.haftada başlamıştı.11 hafta zorlamisti ve korkmustüm erken doğum.olur diye.Rıza ıy olsunda az kaldı ins

Bazen oluyor yasakımmm aynı dediğin gibi birden sert oluyor sonra yumuşuyor karnım. Çok şükür bebek iyi de ben mahvoluyorum uyku yok, ödem beni zaten mahvediyor hayırlısıyla sağlıcakla geçer inşallah bu günler. Birde dogum yaklaştıkça ben çok korkmaya başladım. Ne olur beni rahatlatın kızlar bu doğum konusunda

Tubam hepimiz herkes doğurdu ysa sende başaracan ins.kesinlikle normal doğum diyorum.gözün korkmasin.sonu gusel oliyo sütun hemen geliyo.ömür boyu bi agrin olmuyo.hiç doğum yapmamış gibi toparlanir rahim.sezeryan ameliyat .olanlar soğukta dikişler sizliyo diyo.he mëcburi durum olur o ayri.gerekmedikce normal doğum yap ..bebek normal dogumda çıkarken yararlı bakterileri de aliyo.korkma çok kolay doğum yapan lar var bak cimcime hicran mesala.ins seninde ole olacak 10 kerede hamile kalsam normal doğum yaparım bak o derece seviyomDAHA NE diyim

Yasakımmm böyle dinleyince korkularım geçiyor sonra yine başlıyor, kendimden sıkıldım bende başından beri normal doğum istiyorum eğer bir sorun olmazsa ama ya bişey olursa sezaryen olursa diye daha çok korkuyorum çünkü dediğin gibi ameliyat. Kafamın içi kazan resmen, sürekli aynı şeyleri düşünüp duruyorum yasakımmm sağolasın cevap verdiğin için, herkes kolay korkma diyor ama nette görüyorum yok doğumun 4 saat sürdü, yok şöyle, yok böyle yazıyor ben bunları görünce daha çok korkuyorum

Sen onlara bakma inanki zor degil . Ben doğum yaptım oğlumu sevmeye basladim orada dikis atıyorlardı eşi cikartiyorlardi hic haberim bile olmadı.d cektign sadece bi kac saat agri. Oda adet agrisiyla neredeyse aynı oyle diyim sana

Sizi dinledikçe rahatlıyorum cimcimem, iyiki varsınız ya gerçekten Allah razı olsun hepinizden artık hey korktuğumda sizin söylediklerinizi aklıma getiricem, inşallah etkili olsun ya çünkü korkularım bir gidiyor bir geliyor

Kız bak ben saat16;30 gbi agrinin girdiğini hissettim direk dakika tutmaya başladım 10dk a bir belimden kasiklarima gelmeye başladı. Daha sonra 5dka indi ve esime msj attim geliyor seninki diye
5:30 6 a kadar böyle sürdü . Daha sonra esim geldi üstümü giydirdi ciktik. 6;30da hastanede alttan üstten kontrol ettiler nst baglandim suyum geldi ustum basim her yer islandi sonra sancı odasına aldılar 7:30 8 gbi orada agri çekmeye başladım . Bir anda büyük cisim geldi hissettim amaninn dedim siktim sonra bir daha aynı şekilde oldu ve resmen sessin nerenden çıktı derler ya o şekilde hemsireeeeeee diye bagirdim hemen doğuma gttik verde
Biiiiiiirrrr 'inci ikinma
hadi bir Daha
ikiiiiiiiiiiiiiii
Hadi bir daha
uccc ( benim nefes gitti dr Hadi kafa çıktı bida didi)
dortttttttttttttt ve benim oğlan top gibi yuvarlandı dr un kucagina sonra oğlumun aşısı o esnada isemesi dr un içerde zor sabretmis çocuk demesi kakara kikiri yataga geçtim . 1 saat orada yattım son kontrol yapıldı odama geçtim. Eve çıkmak istedim de benim huysuz herif kaldırdı zorla . Ama sabah erkenden eve ciktim

Ay sen böyle anlatınca korku falan kalmadı :) hemen şuan bu motivasyonla doğuma gidebilirim ay inşallah benimde böyle olur ya, birde sonradan sezaryen derlerse ondan da çok korkuyorum. Dua Edin kızlar ya hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla normal doğum olsun

Bol bol inşirah iki, hurma yi, merdiven in cik
hatta yapabilirsen doğum sancin girdimi hfif sıcak suyun üstüne otur bi legene doldur suyu . Allahın izniyle birsey o lmuycak özelde mi devltte mi doğurcan

Bol bol inşirah iki, hurma yi, merdiven in cik
hatta yapabilirsen doğum sancin girdimi hfif sıcak suyun üstüne otur bi legene doldur suyu . Allahın izniyle birsey o lmuycak özelde mi devltte mi doğurcan
Bunları yapmaya çalışıcam canım sağolasın Allah razı olsun. Allah nasip ederse çok iyi devlet hastanesi var orada doğum yapmayı düşünüyorum

YASAKIMMM

amannn tubammm muhteşem bunlarrr bn daha şimdiden aldım cicilr valla
buaeada beşiği parkyatak mı seçtin yoka mobilya mı
Şu inekli tulum var ya onu çok seviyorum zeynebimm :) ben sepet beşik aldım şimdilik ona 1,5 yıl yatabiliyor daha sonra da park yatak almayı düşünüyorum canım

ha hali hazrda varsa okey . Bn yeni aldın sandım.. Bnde park yatak duşunuyorum. Mobilya sonradan başa bela dimi
Yok canım ya kendim alsam park yatak alacaktım ama annem hediye alınca vazgeçtim. Bende park yatak çok kullanışlı bende öyle bişey düşündüm hep. Mobilyaya hiç gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…