- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.961
golay gessin o zaman sanaSus konusma
Bugün iki kat daha fazlaspor yaparim
Haha vay anam vay şehzade olmasa kelle gitmiştiHakkettin kelleni vurdurturdum da bana şehzade verecegin için sadece 5 gün kendimden uzak tutuyorum.seni
Haha vay anam vay şehzade olmasa kelle gitmiştiHünkarııımmm sen çok yaşa
Deli yaaaSagolun kullarim sizde
Deli yaaa1600 yapamadık bir şunu ya ha gayret aç kalmış
Hani kimsecikler gelmiyor ki yaa o kadar da etiket yapıp çağırdım ama kimsecikler yooookYarin sabah kizlae gelince yaparız
Uça Uça gel kollarıma hicranımmUruzgar vaa,evi ucurcakkkk
İstanbula doğru yola koyul hicranııımmmNe tarafa dogru tugbam
Ac gollarini icranin geliyyİstanbula doğru yola koyul hicranııımmm
Istanbul uzak konya ya doru uc
Açıveedim gollarımı icranııımmm, gel gaariiAc gollarini icranin geliyy
Oy tugban yesin seni kıızne isim va konya da istanbulda tugbam va
ne isim va konya da istanbulda tugbam va
Canım ben hamile kaldığımda bunların hiçbiri olmadı bende, zaten belirtiler kişiden kişiye hatta Gebelikten gebeliğe değişebiliyor. Benim ilk gebeliğimde bir tane bile belirtim olmamıştı fakat bu gebeliğimde tek belirti olarak yaz sancısı ve aşırı mide bulantısı kusma vardı. Ben adetimden bir gün önce evde test yapmıştım çıkmıştı. Belki senin gibi belirtileri olan arkadaşlar vardır. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin canımSelam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batmageliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan
Cevabın için teşekkür ederim canım sağol hayırlısıylaCanım ben hamile kaldığımda bunların hiçbiri olmadı bende, zaten belirtiler kişiden kişiye hatta Gebelikten gebeliğe değişebiliyor. Benim ilk gebeliğimde bir tane bile belirtim olmamıştı fakat bu gebeliğimde tek belirti olarak yaz sancısı ve aşırı mide bulantısı kusma vardı. Ben adetimden bir gün önce evde test yapmıştım çıkmıştı. Belki senin gibi belirtileri olan arkadaşlar vardır. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım