- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.041
aaa ben çook severim cnm çok stres atarım sanada öreyim yollayım lohusayken giyersinAblacım maşallah ne kadar hamaratsın sen ❤ ben çabuk sıkılıyorum ablacım zaten doğru düzgün tığ tutmayı bilmem bile, bu konuda azıcık tembelim
Ay ablacım benim düşünmen yeter Rabbim binlerce kez razı olsun. Sen nasıl güzel gönüllü bir insansın böyle maşallah subhanallah yaaaa ben çook severim cnm çok stres atarım sanada öreyim yollayım lohusayken giyersin
ayakların üşümesin
ben sevdiğim insanları çok düşünürüm canıma sokasım gelirAy ablacım benim düşünmen yeter Rabbim binlerce kez razı olsun. Sen nasıl güzel gönüllü bir insansın böyle maşallah subhanallah ya
Ay bu çok güzel daha mesajını okurken uygulamaya başladım hicranımmsağolasın benim canım hicranımm
aa bunlar ne kaa gusel.olmusssbende yeni merak saldım kuzum bunlardan ördüm ilk
bende bi deneyim dur :))
Ay ablacım bende heves edicem şimdi :)
bugun gidip bi cuval ip alacam hahahaha :)
Canım ablacım ya sağolasın inan tüm samimiyetimle söylüyorum bende allah için seni çok sevdimben sevdiğim insanları çok düşünürüm canıma sokasım gelir
kuzum
Cok gusel ler tubam kuzucuk Güle güle giysin ins
Sağolasın canım yasakımmm Rabbim razı olsunCok gusel ler tubam kuzucuk Güle güle giysin ins
tubisimmm benim canim tubisimmmmmmHicranımm benim canım hicranımm
yasakimmm gosumusCok gusel ler tubam kuzucuk Güle güle giysin ins
Hicranımm duana talibim annem için dua eder misin çok sıkıntılı bu günlerdetubisimmm benim canim tubisimmmmmm
aaa hayirdir tubisim.nesi vaa,hasta miiHicranımm duana talibim annem için dua eder misin çok sıkıntılı bu günlerdeEvet ya neden bu topikte kimsecikler yok artık, hani yasakımız nerelerde Y yasakhayal
Hasta değil çok şükür hicranımm ama beni evlendirirken çeyizimi yapmak için baya borçlandı şimdi kalan borç miktarı baya fazla hepsini istiyorlar annem o kadar parayı nerden bulsunaaa hayirdir tubisim.nesi vaa,hasta mii
ah tubisimmm ya kiyamammmm.. sukur hasta degilmis insallah rabbim bi kali acar da hafifletir yukunu rabbim yardimciniz olsun cok iy anliom tubisim bizde yasadik zamaninda... allah saglik sihhatini eksik etmesin de bi cikar yol bulunurHasta değil çok şükür hicranımm ama beni evlendirirken çeyizimi yapmak için baya borçlandı şimdi kalan borç miktarı baya fazla hepsini istiyorlar annem o kadar parayı nerden bulsunhayır bende olsa ama o da yok babam olsaydı böyle olmazdı deyip ağlıyorum duanı eksik etme hicranımm ne olur çok çok dua et buna çok ihtiyacımız var