-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.021
allammmmmmmmmm yerim ben bunlari yaaaaa cok guzeller tugbam pasam saglicakla giyer inss
Amin hicranımm amin çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsunallammmmmmmmmm yerim ben bunlari yaaaaa cok guzeller tugbam pasam saglicakla giyer inss:):):) inekliyle papyonluya bayildimmm
tubisimmm biliom herseyden almak istion ilk hevesle al alama tulum yeter cok kullanisli olmuy bebek buyudukce eahat edemiy hediye nede gelir daha tulum, sen alt ust takim citcitli bol bol al en cok onlar kullanilo
dogumdan da hic korkma tubisimmm kimler kimler dogurmuy ki ben.bole motive ettim kndimiAmin hicranımm amin çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsuno inekliyi bende çok çok severek aldım hicranımm aslında bu tutumlarını 4 tanesini ben aldım diğerleri hediye daha da almam zaten, sağolasın yol gösterdiğin için canım hicranımm annem sağolsun o dediğin altlı üstlü takımlardan çok almış, onlardan da bayağı var yani hicranımm
Ay hicranımm ya sizinle konuştukça motive oluyorum korkmuyorum doğumdan ama bu korkusuzluk en fazla 1 saat sürüyordogumdan da hic korkma tubisimmm kimler kimler dogurmuy ki ben.bole motive ettim kndimisaat 4 te hastaneye gittik 6.30 da dogum yaptim hemide tek ikinmada bole on cocuk dogurrum hahaaa insan bilmedigi seyden korkuyo inss senin dogumda kolaycacik olur
senden de razi olsun tubisimmmAy hicranımm ya sizinle konuştukça motive oluyorum korkmuyorum doğumdan ama bu korkusuzluk en fazla 1 saat sürüyoriyiki varsınız ya gerçekten sizi tanıdığım için çok mutluyum, Rabbim hepinizden razı olsun
Oyyy canım hicranımm benim ya sen ne kadar güzel gönüllü bir insansın, çok çok sağol sevgili doğum koçum canım hicranımmsenden de razi olsun tubisimmm
kuzummm sen iste saat basi motive ederim ben senidogum koclugu bilem yaparimm.
tubisimmm sana bi puf verimOyyy canım hicranımm benim ya sen ne kadar güzel gönüllü bir insansın, çok çok sağol sevgili doğum koçum canım hicranımm
Ay bu çok güzel daha mesajını okurken uygulamaya başladım hicranımmtubisimmm sana bi puf verimagri baslayip iyce atrinca nefesi gul koklar gibi alcan mum sondurur gibi uflicen
Ay ablacım ne kadar tatlı bunlar ya :) kızım yokki benim :)
sizin kızanlara bunlardan örmek lazım :) ama siz doğurana kadar yaz gelir :)
bellimi olur paşadan sonra birde prenses gelir kuzumAy ablacım ne kadar tatlı bunlar ya :) kızım yokki benim :)
Hep Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat versin diye dua ettim ama tabi kız çocuklarını başka severim çok cicili bicili kıyafetleri oluyor belki de ondan böyleyim :)bellimi olur paşadan sonra birde prenses gelir kuzum
evet kuzummm benım kızım çok cicili şeylerle büyüdü misalHep Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı salih saliha evlat versin diye dua ettim ama tabi kız çocuklarını başka severim çok cicili bicili kıyafetleri oluyor belki de ondan böyleyim :)
Ablacım ya bunlar çok şeker ay ben hiç bilmem örgüyü :) anneme göstereyim ben bunları :)
ya ben ayaklarını yerim bebişlerin
Erkek olunca pantolon gömlek kazak tamam ama kız daha gösterişli güzel şeyler giyiyor :) kızına çok çok öpücükler gönderiyorum ablacımevet kuzummm benım kızım çok cicili şeylerle büyüdü misal
bende yeni merak saldım kuzum bunlardan ördüm ilkAblacım ya bunlar çok şeker ay ben hiç bilmem örgüyü :) anneme göstereyim ben bunları :)
Ablacım maşallah ne kadar hamaratsın sen ❤ ben çabuk sıkılıyorum ablacım zaten doğru düzgün tığ tutmayı bilmem bile, bu konuda azıcık tembelimbende yeni merak saldım kuzum bunlardan ördüm ilk
bende bi deneyim dur :))
saol canımmm benım kızım genç kız oldu ablası :))) ergen tripleridne şu an :)Erkek olunca pantolon gömlek kazak tamam ama kız daha gösterişli güzel şeyler giyiyor :) kızına çok çok öpücükler gönderiyorum ablacım