Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

allammmmmmmmmm yerim ben bunlari yaaaaa cok guzeller tugbam pasam saglicakla giyer inss :):):) inekliyle papyonluya bayildimmm

tubisimmm biliom herseyden almak istion ilk hevesle al al ama tulum yeter cok kullanisli olmuy bebek buyudukce eahat edemiy hediye nede gelir daha tulum, sen alt ust takim citcitli bol bol al en cok onlar kullanilo

Amin hicranımm amin çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun o inekliyi bende çok çok severek aldım hicranımm aslında bu tutumlarını 4 tanesini ben aldım diğerleri hediye daha da almam zaten, sağolasın yol gösterdiğin için canım hicranımm annem sağolsun o dediğin altlı üstlü takımlardan çok almış, onlardan da bayağı var yani hicranımm

dogumdan da hic korkma tubisimmm kimler kimler dogurmuy ki ben.bole motive ettim kndimi saat 4 te hastaneye gittik 6.30 da dogum yaptim hemide tek ikinmada bole on cocuk dogurrum hahaaa insan bilmedigi seyden korkuyo inss senin dogumda kolaycacik olur

Ay hicranımm ya sizinle konuştukça motive oluyorum korkmuyorum doğumdan ama bu korkusuzluk en fazla 1 saat sürüyor iyiki varsınız ya gerçekten sizi tanıdığım için çok mutluyum, Rabbim hepinizden razı olsun

senden de razi olsun tubisimmm

kuzummm sen iste saat basi motive ederim ben seni dogum koclugu bilem yaparimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…