- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.981
Sende sağol canımCevabın için teşekkür ederim canım sağol hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sağol canımCevabın için teşekkür ederim canım sağol hayırlısıyla
Selam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batmageliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan
Canim ilk defa geçmiyor ondan rahat değilim ya ama bu zaman da nasıl yumurtlama olurki 35. Gün bugünBelirtiler kişiden kişiye değişiyor . Adet geçikmenizilk defa oluyorsa kan verin kesin çözüm .
O uzayan akinti olduğu zamanları iyi değerlendir yumurtlama ve çatlama gunundur
Diyorum ya herkesin vücudu farklı reaksiyonlar gösteriyor . Sen yarin garanti kan testi var ona göre gel buraya sonuç a göre hareket edelim . Ne sen belirsizlik içinde kalıp stres yapma kendinw stres yasak cunkuCanim ilk defa geçmiyor ondan rahat değilim ya ama bu zaman da nasıl yumurtlama olurki 35. Gün bugün
Tamam canımDiyorum ya herkesin vücudu farklı reaksiyonlar gösteriyor . Sen yarin garanti kan testi var ona göre gel buraya sonuç a göre hareket edelim . Ne sen belirsizlik içinde kalıp stres yapma kendinw stres yasak cunku
Her zaman ki gibi kimsecikler yooook, nerede bu topiğin çıtırları Hünkarııımmm
Oldun mu adet?kızlar adet 16 17 olucaktı heycanla beklirom az kaldı
hayır olmadım canım 1 hafta önce kanda bişi cıkmamıstı dunde idrar testi yaptm gene bişi cıkmadı bi hafta daha bekleyip öyle kan testi yapayım diorm tekrar mantar olmustm ondanda gecikir dıo doktor emin olmak için bekletiooOldun mu adet?
Ay çok merak ettim ya. Rabbim inşallah hayırlı şekilde meleğini göndermiştir, inşallah hayırlısıyla sağlıcakla meleğin tutunmuştur sanahayır olmadım canım 1 hafta önce kanda bişi cıkmamıstı dunde idrar testi yaptm gene bişi cıkmadı bi hafta daha bekleyip öyle kan testi yapayım diorm tekrar mantar olmustm ondanda gecikir dıo doktor emin olmak için bekletioo
insallah canım bugun bitioo bugunde olmadımm 26 sına gun sayıorm haftasonu bi idrar ytesti yapıcam pazartesiyede ins kan :) dua edin kızlar olurmuAy çok merak ettim ya. Rabbim inşallah hayırlı şekilde meleğini göndermiştir, inşallah hayırlısıyla sağlıcakla meleğin tutunmuştur sana
Ne kadar geçti adetin. İnan bende burada heyecan yaptım :) duamiz seninle, inşallah herşey en hayırlı şekilde gönlünce olsun, sonucu buraya mutlaka yaz olur muinsallah canım bugun bitioo bugunde olmadımm 26 sına gun sayıorm haftasonu bi idrar ytesti yapıcam pazartesiyede ins kan :) dua edin kızlar olurmu
16 17 sinde olmam lazımdı canım. karnmda fena bi sızı var batma var adet olucakmısım gibi ama yok :)Ne kadar geçti adetin. İnan bende burada heyecan yaptım :) duamiz seninle, inşallah herşey en hayırlı şekilde gönlünce olsun, sonucu buraya mutlaka yaz olur mu
İki yada üç gün geçmiş, inşallah 9 ay adet olmazsın :) bazen adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı olabiliyor, ay hadi çok heyecan yaptım :)16 17 sinde olmam lazımdı canım. karnmda fena bi sızı var batma var adet olucakmısım gibi ama yok :)
Tubam nassin Rıza nası.yalancı kasılma ne basladimiİki yada üç gün geçmiş, inşallah 9 ay adet olmazsın :) bazen adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı olabiliyor, ay hadi çok heyecan yaptım :)
Ya yasakımmm bunun adı yalancı kasılmamı bilmiyorum ama bazen çok oluyor hareket etmekte zorlanıyorum. Maşallah Rıza çok iyi, Allah nasip ederse p. Tesi görmeye gidicem. O çok iyi ama ben pek iyi değilim, uyku yok, ağrı ödem falan beni mahvediyorTubam nassin Rıza nası.yalancı kasılma ne basladimi
İNS TATLM BUGUN TEST YAPTM SABAH İDRAR BİŞİ CIKMADI BEKLEMEDEYM DAHAİki yada üç gün geçmiş, inşallah 9 ay adet olmazsın :) bazen adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı olabiliyor, ay hadi çok heyecan yaptım :)
Allah allah baya da geçmiş adetin. Bende merak ettim şimdi. Hiç bu kadar gecikiyor muydu adetin?İNS TATLM BUGUN TEST YAPTM SABAH İDRAR BİŞİ CIKMADI BEKLEMEDEYM DAHA