-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.941
Babalarda var bu taraftarlik yaahanda bi deli daha.bn nefret ederim taraftar kıyafetlerinden ama bebişimin olunca sevdim valla
Bah bah topige bile girmio eve masraf yaptim dansoz ne cikaramam diyeOooo o zaman dilber ay gelsintavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişeeem şimdiden başladım ben partiye
Kizlarrrrr ben turkiyedeyimmm 2 gun oldu gelmisimmmm cok sukurrrr ki ...simdi uyumam lazim yarin oglusumu gorecemmmm heyecanli gunler basladi zamanimiz daraliyor oglusum.hayirlsiiyla gelir insallah[/QUO]habibtemmm hg memleketee nasil gecti yolculuk
Amin canım benim sağolasın Rabbim senin de yavrunu sağlıklı hayırlı şekilde sana bağışlasınayyy rabbim bağışlasın.. İlkler başkadr
Bir dansözü esirgiyor bizden bu nasıl hünkar böyleeeeBah bah topige bile girmio eve masraf yaptim dansoz ne cikaramam diye
Hoş geldin sefalar getirdin Habitemm :) oy yesinler senin oğluşunuKizlarrrrr ben turkiyedeyimmm 2 gun oldu gelmisimmmm cok sukurrrr ki ...simdi uyumam lazim yarin oglusumu gorecemmmm heyecanli gunler basladi zamanimiz daraliyor oglusum.hayirlsiiyla gelir insallah
Bah bah topige bile girmio eve masraf yaptim dansoz ne cikaramam diye
Bir dansözü esirgiyor bizden bu nasıl hünkar böyleeee
Cimri hünkaaaarEv yaptım param kalmadi
Cimri hünkaaaartek kuruşun kalsa halkın için harcamalısııın bende pek bir insafsız çıktım yaaaa
bizim yerimizede ye bari yaaaa
Hünkarııımmm beni gafil ilan etti, hakettim galibaBenim ne kadar elim bol oldugumu herkes bilir bre gafil
bizim yerimizede ye bari yaaaaafiyet olsun canim benim ellerine saglikkk
Hünkarııımmm beni gafil ilan etti, hakettim galiba
ben diyet yapmiyom bana verseydin hepsini yerine yerdim ben seninZalimlar
ben diyet yapmiyom bana verseydin hepsini yerine yerdim ben seninhahahaha