- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.921
Şaka yapiosunAmin canım benim amin sağolasın :) ay ben daha hiçbir şey almadım ki alınca atarım fotoğrafları :) sen göstersene kız cicileri bize :)
Yok malesef şaka yapmıyorum canım benim bende istedim de birşey almak ama işte durumlar müsade etmedi. Ancak düze çıkabikdik inşallah bundan sonra birşeyler Alıcaz teyzesi anam ya meraktan çatlat sen bizi burada, sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları :)Şaka yapiosun30. Haftada daha bisi almadin mi bn olsam kesin patlardim .. Şimdi kaldırdım hepsini açınca tekrar çekerim foto canm.
İnşallah alırsınız herşeyin en güzelini... Bizim aldiklarimiz baştan sona FB renkleri. Eşim sağolsun başka renk aldırmıyorYok malesef şaka yapmıyorum canım benim bende istedim de birşey almak ama işte durumlar müsade etmedi. Ancak düze çıkabikdik inşallah bundan sonra birşeyler Alıcaz teyzesi anam ya meraktan çatlat sen bizi burada, sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafları :)
Amin canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun :* kız olursa da kötü fb'li olacak sanırım :) belli değil dimi cinsiyet ben çok merak ediyorum senin bebişi :)İnşallah alırsınız herşeyin en güzelini... Bizim aldiklarimiz baştan sona FB renkleri. Eşim sağolsun başka renk aldırmıyor
Yok , belki bu kontrolde bisey der. Valla kız erkek farketmez koyu taraftar yapacak bizimkisiAmin canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun :* kız olursa da kötü fb'li olacak sanırım :) belli değil dimi cinsiyet ben çok merak ediyorum senin bebişi :)
Ay desinler ya çok meraklıyım ben çokYok , belki bu kontrolde bisey der. Valla kız erkek farketmez koyu taraftar yapacak bizimkisi
İyyyy bnde nefret ediyorum. Neyse ki bebek kıyafeti olunca tatlı oluoAy desinler ya çok meraklıyım ben çoktaraftar bende önceden koyu fenerliydim deeee evlenince hepsi değişti
Doğuma 10 hafta kaldı canım benim,cinsiyeti erkek.İyyyy bnde nefret ediyorum. Neyse ki bebek kıyafeti olunca tatlı oluo.. Senin dogu ma nekadar kaldı ve cinsiyet ne
ayy maşşllh, bende o aylara gelirim inşllh. Vakit hiç geçmicekmiş gibi gelio banaDoğuma 10 hafta kaldı canım benim,cinsiyeti erkek.
Doğru söylüyorsun bebek kıyafeti tatlı duruyor ama ben hiç istemiyorum çocuğuma öyle taraftar kıyafeti giydirmek hele Beşiktaş kıyafeti hiç istemiyorum
Sağolasın canım benim :) bir gelirsin kız bir de bakmışsın doğuma gidiyorsunayy maşşllh, bende o aylara gelirim inşllh. Vakit hiç geçmicekmiş gibi gelio bana
amiinn canım ya. Şuan 11 ..vakit hiç geçmio sanki. Bian once alışverişine çıkmak istiyorumSağolasın canım benim :) bir gelirsin kız bir de bakmışsın doğuma gidiyorsunkaç haftalık oldun canım ben unutuyorum hep son zamanlara doğru öyle güzel hareket ediyorlar ki sanki içinde dans ediyormuş gibi oluyor tez zamanda hayırlısıyla geçsin günler zeynebimm
Babaya kocaman.bir aklisHiç sorma icranim. Bak bak kokla kokla doyamadim. Bide babası koyu taraftar olduğu için hepsini FB aldı
ahanda bi deli daha.Babaya kocaman.bir aklis
SponsorBulent ablan varsa ben yokum arkadaş korkuyorum ondan ben
Oooo o zaman dilber ay gelsin
Oy yerim ben onu ya minicik daha minicikamiinn canım ya. Şuan 11 ..vakit hiç geçmio sanki. Bian once alışverişine çıkmak istiyorum
innşllh canm.. Sizin de ilk bebiş dimiOy yerim ben onu ya minicik daha minicikçıkarsın annesi az kaldı allahın izniyle
Evet canım benim allah nasip ederse ilk bebeğimiz gelecekinnşllh canm.. Sizin de ilk bebiş dimi
ayyy rabbim bağışlasın.. İlkler başkadrEvet canım benim allah nasip ederse ilk bebeğimiz gelecek