Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Özellikle 32 den sonra çok aliniyo tubam 5 kg alda 15 ile tamamla.:eek:GERİ KİLO.İŞİ HİÇ BELLİ OLMuy:110:ben 15 kiloyu iki yılda verdim:eek: 30 kg alan 6 ayda bile veriyo:110: eğer çabuk veren biriysen korkma kilodan:eek::KK53:
Ben de ondan korkuyorum işte kolay kilo veren biri değilim maalesef yasakımmm ya çok korkuyorum bu kilo verememe işinden :KK43:

Ben de ondan korkuyorum işte kolay kilo veren biri değilim maalesef yasakımmm ya çok korkuyorum bu kilo verememe işinden :KK43:
Bide tubam benim bünye degisikti.emziren hemen kolay verir diyolar di.bende tersi olmuştu vermeyi birak alıyorum.çünkü emzirdikce çok acikiyodum.o yüzden emzirme zayıflatır isinede ınanmiyom.ins sende emzirme etki eder ama.:eek:

inan bana oyle yediğim çok bişy yok galiba gece içtiğim sut meyve faln çok etki etti...:KK43:
İnanıyorum canım ya bende öyle çok çok yemiyorum ama son zamanlar da biraz fazla kilo artışı oldu bende şimdi de korkuyorum daha çok kilo alacağım diye :KK43: hamilelik çok güzel de kilo alma işi olmasa daha güzel olur

X