- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.821
diyete baslamayi dusunuom an itibariyle
Ben.basladim bilene az yiycem spor yapicam . G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyete baslamayi dusunuom an itibariyle
Iy olur çok kilolusundiyete baslamayi dusunuom an itibariyle
Doru sende ver Nasi durun o kiloylaBen.basladim bilene az yiycem spor yapicam . G
Baktım taa salı en son girilmiş biraz hareket lasim dedim icranim girdim topike bari 16 BİN yapalimY yasakhayal immm norunyon
Doru sende ver Nasi durun o kiloyla
Yogurt kuru vaa mis erifede yapacam gobek eritiomusBen.basladim bilene az yiycem spor yapicam . G
Yogurt kuru vaa mis erifede yapacam gobek eritiomus
Iy olur çok kilolusun
yarim dunya cimcimeDoru sende ver Nasi durun o kiloyla
Baktım taa salı en son girilmiş biraz hareket lasim dedim icranim girdim topike bari 16 BİN yapalim
Asama ka netten.cikmazsan tabi3gb dan 1,30gb netim kaldi:/ 14 gün sonra yenilenecek daha
YaniEkraana sigmio dimi fotom
Yatmadan once uc kasik yogurt yarim limon 2 kasikta pul biberdi galiba unuttum olcuyu arastiriom su an iki haftada,etki efiy diolar diyet bolumunde vaa bi okum bakim aci pul biberse yiyememNasiymis o
İcranim o ne fayda ederim hetifin işte abur cuburla götürdük ten Sobra.oda dikkat etmeli her zaman yoksa evde yapılan bi kaç diet yemekle ne göbek gider ne kiloYogurt kuru vaa mis erifede yapacam gobek eritiomus
İcranim o ne fayda ederim hetifin işte abur cuburla götürdük ten Sobra.oda dikkat etmeli her zaman yoksa evde yapılan bi kaç diet yemekle ne göbek gider ne kilo
Ben de ondan korkuyorum işte kolay kilo veren biri değilim maalesef yasakımmm ya çok korkuyorum bu kilo verememe işindenÖzellikle 32 den sonra çok aliniyo tubam 5 kg alda 15 ile tamamla.GERİ KİLO.İŞİ HİÇ BELLİ OLMuyben 15 kiloyu iki yılda verdim 30 kg alan 6 ayda bile veriyo eğer çabuk veren biriysen korkma kilodan
Bide tubam benim bünye degisikti.emziren hemen kolay verir diyolar di.bende tersi olmuştu vermeyi birak alıyorum.çünkü emzirdikce çok acikiyodum.o yüzden emzirme zayıflatır isinede ınanmiyom.ins sende emzirme etki eder ama.Ben de ondan korkuyorum işte kolay kilo veren biri değilim maalesef yasakımmm ya çok korkuyorum bu kilo verememe işinden
İnanıyorum canım ya bende öyle çok çok yemiyorum ama son zamanlar da biraz fazla kilo artışı oldu bende şimdi de korkuyorum daha çok kilo alacağım diye hamilelik çok güzel de kilo alma işi olmasa daha güzel olurinan bana oyle yediğim çok bişy yok galiba gece içtiğim sut meyve faln çok etki etti...