- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.781
ahh sakın bidaha yapma bak çok tehlikeli. Allh muhafza kotu bişy olabilir...Allah daha iyi etsin kuzummmÇok şükür bende iyiyim canım benim, akılsız basımın cezasını çekiyorum, dün kendimi çok yordum, dünden beri bel ve ayak ağrısı çekiyorum
EE bize yok mu mutfak resmi :) bir çok meraklıyım çok
ahh sakın bidaha yapma bak çok tehlikeli. Allh muhafza kotu bişy olabilir...
tubam ya vajinamdan rahmime doğru bi sancı girio ara ara bide kaşıntım var acaba enfeksion mu kaptım
Güle güle sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullan cimcimemEki Görüntüle 1735849 Eki Görüntüle 1735850
Hazır dolab olduğu için köşede ve altında açıklık oldu. Oralara eşim tekrar tahta kestirip monte edicek
Ay bir daha yapmam zaten ya mahvettim kendimi, dünden beri ayaklarımın üzerine zor basıyorum, birde karnım çok ağrıdı ama durdu çok şükür.ahh sakın bidaha yapma bak çok tehlikeli. Allh muhafza kotu bişy olabilir...
tubam ya vajinamdan rahmime doğru bi sancı girio ara ara bide kaşıntım var acaba enfeksion mu kaptım
Bu arada güzel olmuş, Rabbim çok çok güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım benimEki Görüntüle 1735849 Eki Görüntüle 1735850
Hazır dolab olduğu için köşede ve altında açıklık oldu. Oralara eşim tekrar tahta kestirip monte edicek
evet mutlaka gorunmeliyim dr.umaHamilelikte enfeksiyon en berbat şey
bi sonraki kontrolum 2 hfta sonra. Geç olmaz demiAy bir daha yapmam zaten ya mahvettim kendimi, dünden beri ayaklarımın üzerine zor basıyorum, birde karnım çok ağrıdı ama durdu çok şükür.
Canım benim o durum bende de olmuştu doktora söyledim mantar olmuşsun dedi, hamilelikte olabiliyormuş. Fitil ve krem verdi çok şükür kaşıntı sancı falan kalmadı. Çamaşırını kaynatıp ütülemeden giyme dedi doktorum.
Sende mutlaka bu durumu söyle doktoruna. Krem falan verir rahatlarsın
Yok canım geç olmaz bende bu durum başladıktan 1 ay sonra söylemiştim doktoruma. Ama mutlaka söyle sakın unutma, çünkü biliyorum bu durum mahvediyor insanıbi sonraki kontrolum 2 hfta sonra. Geç olmaz demi
Güle güle sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullan cimcimem
Bu arada güzel olmuş, Rabbim çok çok güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım benim
Bu kocalar hep aynı galibaHepsi kocamin zevkiydibeni karistirmadi
Bu kocalar hep aynı galibaama olsun sonucu güzel oluyor ya en azından böyle avunuruz
En güzeli onlara bırakmak. bende bu konuda katılıyorum sanaAynen oyle . Onun zevkine bırakıyorum herşeyi iyi oluyir
adet dönemini mi beklemiştiniz. almadım test cıkmaz diye zarten12 gün çok var daha canım, istersen biraz daha bekle yani ben beklemiştim daha kesin sonuç almak için. Haklısın insanın içine sığmaz böyle durumlarda.
Adetimden bir gün önce evde test yaptım pozitif çıkmıştı, sonra adetim geçtikten sonra 4. Gün tekrar evde test yaptım kesin olsun diye o da pozitif çıktı. En son da adetimden 6 gün geçince kan testi yaptırdım baya iyiydi beta hcg değerim.adet dönemini mi beklemiştiniz. almadım test cıkmaz diye zarten
Zeynepim maşallah kuzucugu büyüttün.bi sonraki kontrolum 2 hfta sonra. Geç olmaz demi
Hay masallah tubam 30.haftayı devirmissin.toplam kaç kg aldınEn güzeli onlara bırakmak. bende bu konuda katılıyorum sana
oyle yasakım, inşllh rabbim kucağımıza alıp buyutmeyi de nasib ederZeynepim maşallah kuzucugu büyüttün.