Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah daha iyi etsin kuzummm Çok şükür bende iyiyim canım benim, akılsız basımın cezasını çekiyorum, dün kendimi çok yordum, dünden beri bel ve ayak ağrısı çekiyorum
ahh sakın bidaha yapma bak çok tehlikeli. Allh muhafza kotu bişy olabilir...
tubam ya vajinamdan rahmime doğru bi sancı girio ara ara bide kaşıntım var acaba enfeksion mu kaptım

ahh sakın bidaha yapma bak çok tehlikeli. Allh muhafza kotu bişy olabilir...
tubam ya vajinamdan rahmime doğru bi sancı girio ara ara bide kaşıntım var acaba enfeksion mu kaptım
Ay bir daha yapmam zaten ya mahvettim kendimi, dünden beri ayaklarımın üzerine zor basıyorum, birde karnım çok ağrıdı ama durdu çok şükür.

Canım benim o durum bende de olmuştu doktora söyledim mantar olmuşsun dedi, hamilelikte olabiliyormuş. Fitil ve krem verdi çok şükür kaşıntı sancı falan kalmadı. Çamaşırını kaynatıp ütülemeden giyme dedi doktorum.
Sende mutlaka bu durumu söyle doktoruna. Krem falan verir rahatlarsın

bi sonraki kontrolum 2 hfta sonra. Geç olmaz demi

adet dönemini mi beklemiştiniz. almadım test cıkmaz diye zarten
Adetimden bir gün önce evde test yaptım pozitif çıkmıştı, sonra adetim geçtikten sonra 4. Gün tekrar evde test yaptım kesin olsun diye o da pozitif çıktı. En son da adetimden 6 gün geçince kan testi yaptırdım baya iyiydi beta hcg değerim.

Ben bundan önce düşük yaptığım için fazla umutlanmamak için bu kadar test yaptım ve bekledim ama kan testi adetten bir hafta önce yapılsa da çıkabilir diyorlar

Çookk acilll!!!!! Ankarada renkli ultrasoon yaptıran varmııııı nerde ve ne kadara yaptırdınıxzz çoookkk acill lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…