Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Oyyyyyyy tatlimmmmmm.iyi habrrler geldikce geliyorrrrrrrr..cok sevindimmmmm...hayirlsiiyla.kucaginaa alirsinnnn..ne zaman test yaptin anlat merakta birakma beni
Habibteeemmmm çok mutluyum cookkk.bugün test yaptım. Kan değerim 80. Yarın doktora gidcem hemen iğneye başlamalıyim ..

Allahın izniyle yarın başliycam hemn. Yasakım çok korkuyorum. Bana moral ver biraz. Allahın izniyle kotu bişy olmicak demi
Zeynepim bebekte bi anomali yani kromozom sorunu ne yoksa iğne Rabbimin izniyle sonuca ulaştırır korkma..düşük ne olmaz.. hemen başla yeterki bi güvence altına alınsın... bence bu kez olacak..kalbin ferah tut..

Zeynepim bebekte bi anomali yani kromozom sorunu ne yoksa iğne Rabbimin izniyle sonuca ulaştırır korkma..düşük ne olmaz.. hemen başla yeterki bi güvence altına alınsın... bence bu kez olacak..kalbin ferah tut..
benmde nedense içim daha rahat bu defa. İnşllh sıkıntı olmaz. Çok heyecanlıyım yasakım. Gozume uyku girmiyor

benmde nedense içim daha rahat bu defa. İnşllh sıkıntı olmaz. Çok heyecanlıyım yasakım. Gozume uyku girmiyor
Canimsin olmazmi heycan ohhh be yazın yaw bebelerinizi topike hareket gelsin..kalbini duydum tekme atti cinsiyet belli oldu..sanci geldi doğuma gidiyom ne diyeŞükür BU GÜNLERe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…