- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.041
Habibteeemmmm çok mutluyum cookkk.bugün test yaptım. Kan değerim 80. Yarın doktora gidcem hemen iğneye başlamalıyim ..Oyyyyyyy tatlimmmmmm.iyi habrrler geldikce geliyorrrrrrrr..cok sevindimmmmm...hayirlsiiyla.kucaginaa alirsinnnn..ne zaman test yaptin anlat merakta birakma beni
Habibteeemmmm çok mutluyum cookkk.bugün test yaptım. Kan değerim 80. Yarın doktora gidcem hemen iğneye başlamalıyim ..
Dualarinizi istemek için yazdım.. Nolur dua edin. Aynı acilari yasamiyim bidahaEvet sakin atlama hemen git
Çok şükür canim benim
Dualarinizi istemek için yazdım.. Nolur dua edin. Aynı acilari yasamiyim bidaha
İnşallahRabbim bidaha yasatmasin canim♡ ins rBbim sağlıkla kavusturur
Tebrik ederim zeynepim cok sukur.. Rabbim ins bu kez kucagina almayi nasip etsin cok sevindimİnşallah
inşllh hicranım. Şuan sevincimin tek buruk yanı orda zaten. Rabbim inşllh o acıları yaşatmasınTebrik ederim zeynepim cok sukur.. Rabbim ins bu kez kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
Gözünaydin zeynepim rabbim tamamına erdirsin insKizlaarr mujdemi isterimmm hamileyim.. Rabbimm sana şükürler olsunn
aminnn yassakımmGözünaydin zeynepim rabbim tamamına erdirsin ins
Amin ins iğneye basladinmiDualarinizi istemek için yazdım.. Nolur dua edin. Aynı acilari yasamiyim bidaha
Hemen başla zeynepim hemen önce rabbim sonra igneler bizim guvencemizHabibteeemmmm çok mutluyum cookkk.bugün test yaptım. Kan değerim 80. Yarın doktora gidcem hemen iğneye başlamalıyim ..
Allahın izniyle yarın başliycam hemn. Yasakım çok korkuyorum. Bana moral ver biraz. Allahın izniyle kotu bişy olmicak demiHemen başla zeynepim hemen önce rabbim sonra igneler bizim guvencemiz
Zeynepim bebekte bi anomali yani kromozom sorunu ne yoksa iğne Rabbimin izniyle sonuca ulaştırır korkma..düşük ne olmaz.. hemen başla yeterki bi güvence altına alınsın... bence bu kez olacak..kalbin ferah tut..Allahın izniyle yarın başliycam hemn. Yasakım çok korkuyorum. Bana moral ver biraz. Allahın izniyle kotu bişy olmicak demi
benmde nedense içim daha rahat bu defa. İnşllh sıkıntı olmaz. Çok heyecanlıyım yasakım. Gozume uyku girmiyorZeynepim bebekte bi anomali yani kromozom sorunu ne yoksa iğne Rabbimin izniyle sonuca ulaştırır korkma..düşük ne olmaz.. hemen başla yeterki bi güvence altına alınsın... bence bu kez olacak..kalbin ferah tut..
Canimsin olmazmi heycanbenmde nedense içim daha rahat bu defa. İnşllh sıkıntı olmaz. Çok heyecanlıyım yasakım. Gozume uyku girmiyor
BennnnHu huuuuu kızlar kimse yok muuuuuuuuuu