-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.881
Amin. Sag salim evlendiririmde 3 nu Allah nasip eder cennet kapisiniinşallah bir kızın daha olur
Görünmüyosun bayadır oyüzden şaka yapmak istedim kusura bakmaHe yasiom biri öldüğümü mu soyledi ecepbi hata va
Daha iiyimmm cok sukurrrrr..ilaclarumi alacammm artik daha hic icmedim sayilirlarAh canmm çok geçmiş olsunnşimdi iyisin inşallah?
Tatlimmmm kac cocugun var iki mi 3 mu allah bagislasinKiz oglan analari banada dua edin 4.yede ben hamile kalayim. Cok kritik gunlerdeyim silik cizgiyi goreyim gerisini getirirm beb
2 kizim var. 1 tanede oglan olaun diye dua iatedim ama kiz olsun dedi. Sknti yok benimki nacizane istek. Kizda olsa benim oglanda olsa benimTatlimmmm kac cocugun var iki mi 3 mu allah bagislasin
Icranimm canimmm
GıcıkAmin. Sag salim evlendiririmde 3 nu Allah nasip eder cennet kapisini
Görünmüyosun bayadır oyüzden şaka yapmak istedim kusura bakma
Mersi boguGıcık
rabbim gonlune gorw versin2 kizim var. 1 tanede oglan olaun diye dua iatedim ama kiz olsun dedi. Sknti yok benimki nacizane istek. Kizda olsa benim oglanda olsa benim3.cu icin calismalardayim. Gec yumurtlama oldu bu ay. 7.gun yumurtlayali. Beklemedeyim hayirlisi
Yatista misin arbicanimIcranimm canimmm
23 kasim ortalamaMersi bogumidem bulaniyor. Ya bisey sorcam kafam cok karisti benim bagyanlar.gecen ayin 18 de regl baslangicim. Bu ayin 12 sinde yumurtladim. Simdi gec yumurtlamayi saymassak benim regl zamanim bu ayin 20 si oluyor. Ama gec yumurtlamayi sayarsak 26 si regl oluyor. Sorum su benim regl tarihim hangisi ya
Rabbim bir daha gostermesin canm aman dikkt et kendineDaha iiyimmm cok sukurrrrr..ilaclarumi alacammm artik daha hic icmedim sayilirlar
Him. Peki belirtilerim ne zaman baslar tahmini hamileysem. Yada testi ne zaman yapmaliyim.23 kasim ortalama
Aynen icranim hayat bana güzelYatista misin arbicanim
Kaç günde bir adet oluyosun?Mersi bogumidem bulaniyor. Ya bisey sorcam kafam cok karisti benim bagyanlar.gecen ayin 18 de regl baslangicim. Bu ayin 12 sinde yumurtladim. Simdi gec yumurtlamayi saymassak benim regl zamanim bu ayin 20 si oluyor. Ama gec yumurtlamayi sayarsak 26 si regl oluyor. Sorum su benim regl tarihim hangisi ya
Canim dogumdan sonra duzen sasti. 3 4 ay d.kntrol hapi kullandim oncesini baz alamam. Ama gecen ay 34 gundu.Kaç günde bir adet oluyosun?