- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.861
EriFi dövmuş anasına gitmiş. Bide kafa dinlemeye geldim diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bas donmesi bayginlik.hisssi carpinti kusmaaa soguk ter attim.resmen nefes darligi xarpinti hepsini ayni anda yasadimmm habibtem hastaneye gittim serum.ignelerle ayaktaummm..kan sekerimmm normalin cok altina dusmus..Nldi habibtemmmmmmm
Bas donmesi bayginlik.hisssi carpinti kusmaaa soguk ter attim.resmen nefes darligi xarpinti hepsini ayni anda yasadimmm habibtem hastaneye gittim serum.ignelerle ayaktaummm..kan sekerimmm normalin cok altina dusmus..
Allah hayilisiyla kucaguna almayi nasip.etsinnnnn..bir oglan dahaaa..topigin 3.oglani masallahKızlaaaaaar sonunda benim bebiş kendini gösterdi :)) allahın izniyle oğlum olacak :)) kendini göstermeyince kız sanmıştım ama bizim paşa baya utangaç çıktı
Amin Habibtemmm amin, çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ evet ya bu yıl ne çok oğlan oluyorAllah hayilisiyla kucaguna almayi nasip.etsinnnnn..bir oglan dahaaa..topigin 3.oglani masallah
Ah canmm çok geçmiş olsunn şimdi iyisin inşallah?Bas donmesi bayginlik.hisssi carpinti kusmaaa soguk ter attim.resmen nefes darligi xarpinti hepsini ayni anda yasadimmm habibtem hastaneye gittim serum.ignelerle ayaktaummm..kan sekerimmm normalin cok altina dusmus..
Hakkında hayırlısı olsun canmmKiz oglan analari banada dua edin 4.yede ben hamile kalayim. Cok kritik gunlerdeyim silik cizgiyi goreyim gerisini getirirm beb
Cimri kari duada kisitlama yapma bari. Allah gonlunden geceni kabul etsin der insan.Hakkında hayırlısı olsun canmm
inşallah bir kızın daha olurCimri kari duada kisitlama yapma bari. Allah gonlunden geceni kabul etsin der insan.
Tugbamm gosun aydin pasa gelio pasaaAmin Habibtemmm amin, çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ evet ya bu yıl ne çok oğlan oluyor