- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.841
ınsallah canım hayırlısıyla versin rabbim herkeseCanim bak esinin adina dusunup uzulme. Biye eksiklik olsun ki? 8 9 cocugu olanda fazlalik o zaman. Sacmalama dagit o kara bulutlari yasamana bak sukret her anina. Dedigim gibi elinizden geleni yapin takdiri Allahin. Ha olmadimi bosver. Biliyorum cok zor ama bence sizde biaey yok kisa surede alicaz haberlerini insallah kuzum
canumm adetine kaç gün varNazar eyle nazar eyle gel yanima pazar eyle.nazarnur bacim akil hocam az bak hele. Benim memikler agriyo sence niye olabilir bununda usutmekle ilgisi var mi? Ya kafam karisti yavrucugum. Kizlar az bakin yaa biaey diyin kasigimda hala agriyor
Tatlim benim en son sat 18 di. Gec yumurtladim 24.gun. yani bilmiyorum. Gecen adetimde 1 hafta gecikmeli oldu zaten. 14 gun koyuluyor sanirim yumurtlama gununun uzerine.canumm adetine kaç gün var
adetin yaklaşmıs olabilir bunun için şişer gülüm hormonların yukselmiştir bende bu ay yumurtladım gögüslerim füze oldu simdi regl oldum hala aynı 15 gün agrı çektim resmen hormonlardandır hamile olabilme ihtimalin varmıTatlim benim en son sat 18 di. Gec yumurtladim 24.gun. yani bilmiyorum. Gecen adetimde 1 hafta gecikmeli oldu zaten. 14 gun koyuluyor sanirim yumurtlama gununun uzerine.
Onun icin ugrasiyorum beybi. Ama gec yumurtladim ben nasil hemen adet olurum? Yumurtlayali 4 5 gun oldu . Ondan acaba dedim?adetin yaklaşmıs olabilir bunun için şişer gülüm hormonların yukselmiştir bende bu ay yumurtladım gögüslerim füze oldu simdi regl oldum hala aynı 15 gün agrı çektim resmen hormonlardandır hamile olabilme ihtimalin varmı
olabilir cünkü ilk işaret gögüslerden geliyomuş hamileliğe dair ama cok düşünme benim gbi hayal kırıklıgı yasamazsın insallah bu ay basım dönüyodu kasık agrılarım önceden baslamıstı midem yanıyodu karnım şişti midem bulanıyodu ama bugun olan oldu cok düşünme psikolojik olarakta sokuyoruz kendimizi bu durumaOnun icin ugrasiyorum beybi. Ama gec yumurtladim ben nasil hemen adet olurum? Yumurtlayali 4 5 gun oldu . Ondan acaba dedim?
Gecen ayda vardi belirtiler gogus agrim yoktu ama. Meger yumurtluyomusum ondan. Ovulasyon yapmamistim takvimden yola ciktim yaniltti beni. Ama bu ay ovulasyon yaptim kacirmadim. Adete daha var hemen olamam bu kadar erkende adet belirtisi cekmem normal mi? Ya kafama takmiyorum aslinda neticede olmasa bidaki ay denerim nolacak olum yok sonunda.olabilir cünkü ilk işaret gögüslerden geliyomuş hamileliğe dair ama cok düşünme benim gbi hayal kırıklıgı yasamazsın insallah bu ay basım dönüyodu kasık agrılarım önceden baslamıstı midem yanıyodu karnım şişti midem bulanıyodu ama bugun olan oldu cok düşünme psikolojik olarakta sokuyoruz kendimizi bu duruma
canım işte bende aynı böyleydim bu ay ilk defa ama olmadı hormonlarla alakalı canımGecen ayda vardi belirtiler gogus agrim yoktu ama. Meger yumurtluyomusum ondan. Ovulasyon yapmamistim takvimden yola ciktim yaniltti beni. Ama bu ay ovulasyon yaptim kacirmadim. Adete daha var hemen olamam bu kadar erkende adet belirtisi cekmem normal mi? Ya kafama takmiyorum aslinda neticede olmasa bidaki ay denerim nolacak olum yok sonunda.
yok ay niye basım ağrısın iyi ki varsınız
Niye öyle bişey yapiyonDuvarlara isiyom napim