- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #158.061
Şükür bulantı olmadiCanim benmmAllaha şükür büyük sorun yokta kasık ağrısı var,halsizlik yorgunluk var iste
AminEnHarbiKiz ne zaman kontrolun cinsiyeti inaallah ogrenirsin..ama icimden sana kiz geciyor nedense..ama insallah gonlundeki olur allah gonlunun guzelligi gibi bir evlat nasip etsin
Gözünaydin rabbim tamamına erdirsin insKızlar merhaba size müjdeli haberlerim varrrrr :) adetim bittikten sonra soğan kürü uyguladım 15 gün diyor ama ben sadece 10 gün yapabildim bu ay adetim gelmedi geçen aylarda uğradım hüsran yüzünden hemen teste sarılmak istemedim çünkü hayal kırıklığına uğramaktan korktum
1 gün geçti 2 gün geçti 3 gün geçti bu sabah artık dayanamayıp testi yaptı ve yüklediğim resimle karşılaştım hatta topicte paylaştım kızlar kesin diyince soğan kürü faydalı olursa yazıcam diyr söz vermiştim kendime öncr inanın kızlar soğan kürüne tadı biliyorum çokta iştah açıcı değil ama dayanın sabah akşam için kafanıza takmamaya çalışın.bana sorarsanız adetin düzensizdi o yüzden mi içtin diye adetim her ay düzenli.sadece denemekten ne çıkar dedim ve öyle başladım.sonuç POZİTİF :-D
Belirtilere gelince aynı adet belirtilerini taşıdım kasıkta yer yer ağrılar hafif ara ara baş dönmesi evi temizlemekten asla bıkmayan ben bir bulaşık bardak için bile üşendim iştahım açıktı ama iyice açıldı psikolojikmi bilmem :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi ki isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın sorularınız olursa herzaman yardımcı olmaya hazırım iyi haftalar
Canmm
Evet şükür bulantı kusma olmadi o yönden rahattim. Cuma günü yasakimmŞükür bulantı olmadirandevu ne zaman kuzuya ne zaman gorecen
Cuma günü habibtem. Ayy inşallah hayırlısı olsun kız olsun istiyorum bende. Canimm sagoll Allah razı olsunnEnHarbiKiz ne zaman kontrolun cinsiyeti inaallah ogrenirsin..ama icimden sana kiz geciyor nedense..ama insallah gonlundeki olur allah gonlunun guzelligi gibi bir evlat nasip etsin
Neden birakimmm habibtemmmm yureklerimi birrr...nene olana kadae burdayim.insallahAminHabibtem BENİM Varya bi sen hic bizi birakmadin i
AhhahaNeden birakimmm habibtemmmm yureklerimi birrr...nene olana kadae burdayim.insallah
Ayyyy hayirli haberlerle gelirsin insallah canim benimmmmCuma günü habibtem. Ayy inşallah hayırlısı olsun kız olsun istiyorum bende. Canimm sagoll Allah razı olsunn
3 yilimi doldurduk.burda ha aktif oldun.ha pasifAhhahaay inşallah
Insallah canm benmm,sen kaçıncı hafta öğrendin cinsiyeti?Ayyyy hayirli haberlerle gelirsin insallah canim benimmmm
13 haftalik bitmek uzereydi ogrendigimde canimmm..ama bazen net demiyorlar..16 20 haftalar arasi kesinlesiyor..Insallah canm benmm,sen kaçıncı hafta öğrendin cinsiyeti?
O zaman fazla ümitlenmeyeyim13 haftalik bitmek uzereydi ogrendigimde canimmm..ama bazen net demiyorlar..16 20 haftalar arasi kesinlesiyor..
Hhabibtem.nazirem 12m haftada ogrendim kiz dedi oyle kiz kaldi umitleb ama birsey alayim.havasina girme 6 7 aydan sonra basla okeO zaman fazla ümitlenmeyeyim
He yok zaten son zamanlara kadar bisey almiycam. Benmki merak sadeceHhabibtem.nazirem 12m haftada ogrendim kiz dedi oyle kiz kaldi umitleb ama birsey alayim.havasina girme 6 7 aydan sonra basla oke
He su da varr jabibtemmm ben tum esyalaeini aldigim gun dogum yaptimHe yok zaten son zamanlara kadar bisey almiycam. Benmki merak sadece
Hadi yaaaHe su da varr jabibtemmm ben tum esyalaeini aldigim gun dogum yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?