- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #158.081
Yok dedim ki haydi dogacak daha esyasi yok..benim.kaynim beni sinir etmisti cok pahali falan diyeee sinirmden gece suyum geldi..herseyime karisti ama bizim.kocadan dolayi susturmasini biemedi..evlendigimde bilee karisti..evimdeki mobilyadan oerdesine kendi evlendiginde kimseler karismadi neyseee simdi sovecemm.ama.neyseeHadi yaaane dedin "bir an önce bunları giydirmeliyim o zaman dogurayim " mi dedinn
O ne biçim adam be karı gibi herseyine karışmışYok dedim ki haydi dogacak daha esyasi yok..benim.kaynim beni sinir etmisti cok pahali falan diyeee sinirmden gece suyum geldi..herseyime karisti ama bizim.kocadan dolayi susturmasini biemedi..evlendigimde bilee karisti..evimdeki mobilyadan oerdesine kendi evlendiginde kimseler karismadi neyseee simdi sovecemm.ama.neysee
Haha gusel cadi durmadikiHe su da varr jabibtemmm ben tum esyalaeini aldigim gun dogum yaptim
Rabbime sigindim vee bana cektiklerini ceksin dedim..ve suan cekiyor..istemezdim.bu sekilde olmayi ama cok yaraladilar beni..O ne biçim adam be karı gibi herseyine karışmışhiç sevmem öyle insanlari
Varya harbicanim kayın esas oğlan düşman başınaO ne biçim adam be karı gibi herseyine karışmışhiç sevmem öyle insanlari
Ceksin üzülme az yapmadi sanaRabbime sigindim vee bana cektiklerini ceksin dedim..ve suan cekiyor..istemezdim.bu sekilde olmayi ama cok yaraladilar beni..
Yasakimmm durumu biliyorsun neler yapti..simdi kizi olacak diyee isyanlardaymiss..evlat evlattir nedir bu isyan..olduguna sukret..allahimdan hep.hayirlisini istedim..gonlume gore de verdi cok sukur..rabbim goruyor herseyii..Haha gusel cadi durmadiki
Yok dedim ki haydi dogacak daha esyasi yok..benim.kaynim beni sinir etmisti cok pahali falan diyeee sinirmden gece suyum geldi..herseyime karisti ama bizim.kocadan dolayi susturmasini biemedi..evlendigimde bilee karisti..evimdeki mobilyadan oerdesine kendi evlendiginde kimseler karismadi neyseee simdi sovecemm.ama.neysee
Canm benm.. yaptiklarindan sadece 1ini anlattin ben sinir oldum... Allah kimsenin ettigini yanina koymaz uzme sen kendiniRabbime sigindim vee bana cektiklerini ceksin dedim..ve suan cekiyor..istemezdim.bu sekilde olmayi ama cok yaraladilar beni..
Simei onu anlatarak zamanimi bosa harcamayimVarya harbicanim kayın esas oğlan düşman başınaHabibtem ANLATsa SAYFAlar dolar
Adam manyak desene yasakimVarya harbicanim kayın esas oğlan düşman başınaHabibtem ANLATsa SAYFAlar dolar
Bak tahmin ettiğim gibi bekliyodum bu sonucu habibtemYasakimmm durumu biliyorsun neler yapti..simdi kizi olacak diyee isyanlardaymiss..evlat evlattir nedir bu isyan..olduguna sukret..allahimdan hep.hayirlisini istedim..gonlume gore de verdi cok sukur..rabbim goruyor herseyii..
Iy aşamlar harbicanim aynen valaAdam manyak desene yasakim
Doru bide sinirleninSimei onu anlatarak zamanimi bosa harcamayim
Hoş geldin tatlimmIy aşamlar harbicanim aynen valayaw habibteme gece yemek gelirdi yemek yap açım diye NELER Çekti teli geç açsın kızardı daha neler neler
Su an görevini yapiy yigitim sadece
He bak doru insanın kocası ancak bazen bole yapar o yuzsuz bu haddi kendinde buluyoduHoş geldin tatlimmtövbe yaa sanki kocası o deli mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?