Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlar merhaba size müjdeli haberlerim varrrrr :) adetim bittikten sonra soğan kürü uyguladım 15 gün diyor ama ben sadece 10 gün yapabildim bu ay adetim gelmedi geçen aylarda uğradım hüsran yüzünden hemen teste sarılmak istemedim çünkü hayal kırıklığına uğramaktan korktum
1 gün geçti 2 gün geçti 3 gün geçti bu sabah artık dayanamayıp testi yaptı ve yüklediğim resimle karşılaştım hatta topicte paylaştım kızlar kesin diyince soğan kürü faydalı olursa yazıcam diyr söz vermiştim kendime öncr inanın kızlar soğan kürüne tadı biliyorum çokta iştah açıcı değil ama dayanın sabah akşam için kafanıza takmamaya çalışın.bana sorarsanız adetin düzensizdi o yüzden mi içtin diye adetim her ay düzenli.sadece denemekten ne çıkar dedim ve öyle başladım.sonuç POZİTİF :-D
Belirtilere gelince aynı adet belirtilerini taşıdım kasıkta yer yer ağrılar hafif ara ara baş dönmesi evi temizlemekten asla bıkmayan ben bir bulaşık bardak için bile üşendim iştahım açıktı ama iyice açıldı psikolojikmi bilmem :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi ki isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın sorularınız olursa herzaman yardımcı olmaya hazırım iyi haftalar

Eklentiler

• DSC_2327.JPG
    44,6 KB · Görüntüleme: 29
Gozun aydin canimmm...sogan kurunun yarari oldugunu bir kez daha anlamis olduk..tadi ne kadar kotu olsada bu mucizeler icin deger diye dususnuyirum zamaninda bende ictim adetimi duzeenlemesk icin..doktora gidip randevh al.bakalim.insallah bebisini saglikla kucagina alirsin

Ayy maşallah maşallah Rabbim hayırlısyla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…