- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #158.021
Ana bacaktami catliyoArbim bende bebe yagi kullandim iki uc aylikken basladim hep sadece gobeke surdum gobekimde tek catlak yok ammmaaaaaa bacaklarda oldu kasik yani oralari kimse demedi sur diye sursem catlamazdi belki de benim.cildim cok kuru kac kez kabuk kabuk deri dokuldu gobekten cok kasinio son aylar bacaklarinida unutmayaglan hahaa
Haha o derece yaniÇok zorlaniyom icranimkocam el arabasiyla gezdiriyo beni
Iy gesme lerGis geldi gun gesmeleri basladi
cimcimegfb habibtem yine yanlis oldu..eltimin kizi oluyor..esasoglanin 2.kizi..kaynanam.her yerde babamlarda 2 erkek gelecek demisti..ben cocuk konusunsa hasassim..hayirlisiyla gelir ama benimle yarisa girdikleri ortada..
Varya bıktık bunlardan bide ayni eltiden benim basimda varcimcimegfb habibtem yine yanlis oldu..eltimin kizi oluyor..esasoglanin 2.kizi..kaynanam.her yerde babamlarda 2 erkek gelecek demisti..ben cocuk konusunsa hasassim..hayirlisiyla gelir ama benimle yarisa girdikleri ortada..
Bugun gesdim ihtiyaçları ne aldım..gerçi artık hergün cikiy is nerdeyse yoksa evde cinnet geçirimPeh kimsecikler ugramamis daha
Habibtem cinnet gecirme ne olmuştur..kesin çünkü gisgaclik var.cimcimegfb habibtem yine yanlis oldu..eltimin kizi oluyor..esasoglanin 2.kizi..kaynanam.her yerde babamlarda 2 erkek gelecek demisti..ben cocuk konusunsa hasassim..hayirlisiyla gelir ama benimle yarisa girdikleri ortada..
Yasakimmm kaynanam.evimin.anahyarini abime.vermisss abim.evimdeki haliyi yikatmak ixin gitmia evimee..demis ki al.anahtar sizde kalsin..carsamba gunu gidecektim biliyorsun demis ki carsamba gunu ben evde degilim..gordun mi nankor insanlariHabibtem cinnet gecirme ne olmuştur..kesin çünkü gisgaclik var.ne esas elti ne esas oğlan rahat degildir
AnaYasakimmm kaynanam.evimin.anahyarini abime.vermisss abim.evimdeki haliyi yikatmak ixin gitmia evimee..demis ki al.anahtar sizde kalsin..carsamba gunu gidecektim biliyorsun demis ki carsamba gunu ben evde degilim..gordun mi nankor insanlari
Yaw hangisini dimSenin elti ne etti sana
Du it köpek için degmezBen bdv gidiyorummmm mapisa girimde kurtulayim sunlardan
Evett habibtem allah dileyen herkese nasip.etsin melekimee de insallah..goremiyorum.melekimiHay maşallah 20.haftada salih kuzucuk yol yarilandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?