Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ana bacaktami catliyoBenim.orda hiç olmadı memik ve gobekte oldu biras

cimcimegfb habibtem yine yanlis oldu..eltimin kizi oluyor..esasoglanin 2.kizi..kaynanam.her yerde babamlarda 2 erkek gelecek demisti..ben cocuk konusunsa hasassim..hayirlisiyla gelir ama benimle yarisa girdikleri ortada..
Varya bıktık bunlardan bide ayni eltiden benim basimda var

Peh kimsecikler ugramamis daha
Bugun gesdim ihtiyaçları ne aldım..gerçi artık hergün cikiy is nerdeyse yoksa evde cinnet geçirimDurmuy bu sipa..gerçi dışarda da durmuyhafif sıktım nası agladi bişey almadan çıktım magazadan maske ne alacaktım kendimehiç bakamiyom kendime dedim alım bu sipa nin yüzünden acele almadan ciktim

cimcimegfb habibtem yine yanlis oldu..eltimin kizi oluyor..esasoglanin 2.kizi..kaynanam.her yerde babamlarda 2 erkek gelecek demisti..ben cocuk konusunsa hasassim..hayirlisiyla gelir ama benimle yarisa girdikleri ortada..
Habibtem cinnet gecirme ne olmuştur..kesin çünkü gisgaclik var.ne esas elti ne esas oğlan rahat degildir

Habibtem cinnet gecirme ne olmuştur..kesin çünkü gisgaclik var.ne esas elti ne esas oğlan rahat degildir
Yasakimmm kaynanam.evimin.anahyarini abime.vermisss abim.evimdeki haliyi yikatmak ixin gitmia evimee..demis ki al.anahtar sizde kalsin..carsamba gunu gidecektim biliyorsun demis ki carsamba gunu ben evde degilim..gordun mi nankor insanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…