Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yoo çok erken değil mı?
Tam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydimbelki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutmao daha da catliyo

Ya düzenli kullanip çatır çatır çatlayan da çok. Yani çatlayacaksan kullansan da kullanmasan da çatlıyor. O yüzden kullanmayi düşünmüyorum
Yapma yaw kullan..faydası da oluyo bence..en azından çok.pahalı bisey almasda olur..Ama yagla bence

Memiklerede mi sur mek lazim bende memiklerde catlama olmadida . Emzirmeyi kestikten sonra ust taraflari kiristi eski memiklerimi geri istyorum ben ya

Benm memikler hiç büyüyecekmis gibi degil yasakim

Memiklerede mi sur mek lazim bende memiklerde catlama olmadida . Emzirmeyi kestikten sonra ust taraflari kiristi eski memiklerimi geri istyorum ben ya
Benim.oldu süt dolduğu anlarda ilk aylarda ve gebeliğin son aylarindaİlginç ama yok nere gitti nası geçti bilmim çatlak ne kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…