- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.961
Ay sıkılıyoruk ben kavga olunca
Psikopatsin tabiiiBenim hosuma gidiyorpsikopatim heralde
Psikopatsin tabiiiyavrum eymenim neler çekiyor elinden
Hastasin diye yapamiyosun dimiOf eymene bisey yaptim yok hastayım ben
Hastasin diye yapamiyosun dimi
PisssYok yapiyorum aç birakiyorum cocugunihahahahahahhahaha
Tam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..Yoo çok erken değil mı?
Yapma yaw kullan..faydası da oluyo bence..en azından çok.pahalı bisey almasda olur..Ama yagla benceYa düzenli kullanip çatır çatır çatlayan da çok. Yani çatlayacaksan kullansan da kullanmasan da çatlıyor. O yüzden kullanmayi düşünmüyorum
HiyirdirYaw ben 1 hafta once naptimi bilmiyorumsen bu sorulari Y yasakhayal e sor masallah herseyi bilir unutmaz
Tam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydim belki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutma o daha da catliyo
Hiyirdir
Benm memikler hiç büyüyecekmis gibi degil yasakimTam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydim belki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutma o daha da catliyo
Datlum çatlak kremi kullaniyo musun??
Benim.oldu süt dolduğu anlarda ilk aylarda ve gebeliğin son aylarindaMemiklerede mi sur mek lazimbende memiklerde catlama olmadida . Emzirmeyi kestikten sonra ust taraflari kiristi eski memiklerimi geri istyorum ben ya
Harbicanim benimde oleydi çok az buyudu agrimadida hiç..ama catladi hahaaBenm memikler hiç büyüyecekmis gibi degil yasakim
Ben 3 aylıkken başladım son aya kadar ama çok düzenli sürmedim.. kaybetme korkusundan ona elim varmiyodu bile.Ne kadar kullandin, ne kadar surdun catlak.kremini didideben hatirlamiom yasaka.sor didim
Hoşgeldin rabbim fazla bekletmes in ins..sorun varmi sebepsizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?