- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.941
Banada erkek dedi kız çıkmasin habibtemYanlis hesap etmis ben yaptgimda kiz cikiyor en son benim hucreler yenilenmis hamile kaldigimda mayista yenilenmis..haziranda hamile kaldim esim de agustosta yenilendi anlamadim.gitticimcimegfb aciklama bekliyorum
Banada erkek dedi kız çıkmasin habibtem
Abboowww beddua gibiiSenin ikizlerin yada dorduzlerin olsun da gor gilini
Abboowww beddua gibii
Yoo çok erken değil mı?Catlak kremi kullanmaya basladin mi ?
Yoo çok erken değil mı?
Ya düzenli kullanip çatır çatır çatlayan da çok. Yani çatlayacaksan kullansan da kullanmasan da çatlıyor. O yüzden kullanmayi düşünmüyorumYavastan basla.derim . Ne kadae erken kullanirsan kar. Çok sukur bende hic olmadi catlak.cok.kucuk.var . Duzenlide.kullanmadim ama en baslarda kullaninca onun faydası oldu sanirim
Ya düzenli kullanip çatır çatır çatlayan da çok. Yani çatlayacaksan kullansan da kullanmasan da çatlıyor. O yüzden kullanmayi düşünmüyorum
Sen ne kullandinKendin bilirsin cnm
Sen ne kullandin
E sende çok kullanmamissin. Kac ay gitti 1 tüp?Ne blimdr m verdi 1 tup kullandim bidaha kullanmadim
E sende çok kullanmamissin. Kac ay gitti 1 tüp?
Ne ka güzelHatirlamiom
Ne ka güzel
TememYaw ben 1 hafta once naptimi bilmiyorumsen bu sorulari Y yasakhayal e sor masallah herseyi bilir unutmaz
Bende bu mmm stilimi izliyorumZuhal topalla baslamis
Bende bu mmm stilimi izliyorum
Ay sıkılıyoruk ben kavga oluncaBen bunlara fena taktim kafayi, deli gbi kavga ediyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?