- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldingünaydın :)
Geç farkettim afettYasakim ucusa hazirlaniyorum ben
Alla alla kim onlar habibtemm bu hamile halinde ne bu cektiginANLAt biAmmmaaa sey etmissinizzzz didikoducular bende simdi uyumaya geciyorummm yarina yazarimmm canim cok skkin bu aralarrrr gelemiyorumm sohbet etmeyeeee..ben iyiliktwn olecemmm kimee ne iyilik yaptiysam go...tu kalkiyorrrr..elemanin durumu yok bilmem ne dedi bendeki 2 bos odayi onlara verdim..kendi rahatimi kistimmm ama insanlara yaranilmiyor..devamini yarina anlatacam
günaydın :)
Gunaydinnnn
günaydın :)
He aynen gercektenAy habibtem bu dunyada kimseye iyilik yapılmaz ... iyilik yaptin mi kotuluk.bulursun ancakmve amcak
İmzamı atim altinaNe garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa bile yetmez.
beğenene beğeni vaar yapmayana yokMelek anim geliyorsun topike ama tek bir msj bbegeniyon oldu mu bu şimdi
İmzamı atim altina
Habibtem artık hep topikteyiz ins gel sohbet edelim ıy olur senin icindeAmmmaaa sey etmissinizzzz didikoducular bende simdi uyumaya geciyorummm yarina yazarimmm canim cok skkin bu aralarrrr gelemiyorumm sohbet etmeyeeee..ben iyiliktwn olecemmm kimee ne iyilik yaptiysam go...tu kalkiyorrrr..elemanin durumu yok bilmem ne dedi bendeki 2 bos odayi onlara verdim..kendi rahatimi kistimmm ama insanlara yaranilmiyor..devamini yarina anlatacam
Beybisi mm bu sözleri profil duvarima yazabilirmiyimbelki çok beğeni alirim
yz kuzum tabiikiiiBeybisi mm bu sözleri profil duvarima yazabilirmiyimbelki çok beğeni alirim
Teşekkür ederim yazcemyz kuzum tabiikiii
Tememmm