• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

images-6.jpeg

Ammmaaa sey etmissinizzzz didikoducular bende simdi uyumaya geciyorummm :KK53:yarina yazarimmm canim cok skkin bu aralarrrr gelemiyorumm sohbet etmeyeeee..ben iyiliktwn olecemmm kimee ne iyilik yaptiysam go...tu kalkiyorrrr..elemanin durumu yok bilmem ne dedi bendeki 2 bos odayi onlara verdim..kendi rahatimi kistimmm ama insanlara yaranilmiyor..devamini yarina anlatacam:KK11:
Alla alla kim onlar habibtemm bu hamile halinde ne bu cektigin:KK64:ANLAt bi:KK69:

Ammmaaa sey etmissinizzzz didikoducular bende simdi uyumaya geciyorummm :KK53:yarina yazarimmm canim cok skkin bu aralarrrr gelemiyorumm sohbet etmeyeeee..ben iyiliktwn olecemmm kimee ne iyilik yaptiysam go...tu kalkiyorrrr..elemanin durumu yok bilmem ne dedi bendeki 2 bos odayi onlara verdim..kendi rahatimi kistimmm ama insanlara yaranilmiyor..devamini yarina anlatacam:KK11:
Habibtem artık hep topikteyiz ins gel sohbet edelim ıy olur senin icinde:KK60::21::KK53:

Back