- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pere toplayip tel alin banaAynen ne ka sorunlu bir teli var hayirsiz kocasi degstirmio asmak lazima
Pere toplayip tel alin bana
Bizi ayiranlar utansinSon çare olacak olan o . Valla yoklugun belli her sabah kalktimda whatsapda goz ve kulak isareti arar oldum kac gundur koma beni sensiz, koma beni ssevgisiz ,koma beni yarsiz koma beni gozsüz,kulaksiz
Aminn aminnnBizi ayiranlar utansin
bugun doktor muayenem vardı, ordan geliyorum..
bugun doktor muayenem vardı, ordan geliyorum..
hem çok yoruluyom canım hemde erken uyuyup erken kalkıom o yuzden eskisi gibi giremiorummZeynepim yorgunmu yok gosukmuyo
evet şuan 12 santm dedi p.tesi tekrar gdcem muayeneye bakalım ne dickKlomen kullaniyordun dmi ? Sonuclar ne olusmus mu yumoslar
evet şuan 12 santm dedi p.tesi tekrar gdcem muayeneye bakalım ne dick
yok şuan 3 gun oldu temizleneli daha gelişir heralde dimi. P.tesi gel bidaha bkcm dediGelismis halimi 12
evet şuan 12 santm dedi p.tesi tekrar gdcem muayeneye bakalım ne dick
Cok.iy gelisim.merah etme zeynepimyok şuan 3 gun oldu temizleneli daha gelişir heralde dimi. P.tesi gel bidaha bkcm dedi
mm dr ya pardon12mm dir o cm cok
ciddi misin cancannCok.iy gelisim.merah etme zeynepim
bende klomen kullanıyorum 10. gündeyim ama doktor takibi yok bu ay sadece 21. gün progestoron testiyle çatlıyomu yumuş çatlamıyomu ona bakacaz ama ben klomende kullandım :)bakalım kısmet ...ciddi misin cancann
Saol emsal sende katil bize istiyosanmerabalar sohbetiniz şen olsun
Alisirsin bizde başta oleydikya bu arada yanlış alıntı yapmışım tecrübesizim çok kkullanamıyorum bu mesaj kısmın:)