• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

monarossammmm canim bizdede kist ne yokki sükürlerr..sogan kürü yumurtlari gelistiriyo rahmi temizliyo iltihabi söküyo hamile kalmayi kolaylastiriyo..:KK9:

bence tam senlik bi kürr..bak yumurtalarin yavasss calisiyomusss...incir kürü yumurtalari büyütmüyo sadece catlatmaya yardimci oluyo..bana sorarsan önce sogan kürü dedimmm:KK16:bi arkasimda ayni senin gibi yumurta büyümesinde sorun vardi klomen bile fayda etmedi hamile kalmasina ben sogan kürünü tavsiye ettim.yapti ve sükürler olsun simdi hamile-...:KK16:

Allahim ne harika hatunsun ya . Masallah herseyi biliyorsu n:nazar:En Büyük KK

:KK70: Dr dan daha tecrubelisindir ha :KK70::KK70:
Hahaaa yaw cidden kan pıhtılaşma için gittiğim doktora yeminle ben ne kullanacagimi tarif ettim.koca doçent tamam dedi hahaa:KK73:

Emire detaylı ultrason için gittim adamm sen nerden mezunsun dedii:-)

O sordu ben tip dilinde herseyi soleyin ce:KK73::KK73:

doru hemide nasi zilliii..:KK4::KK4:yaw beni ogluna istemisti:KK4:

yani kuzenime benim annem ben akraba evliligi isteemem olmaz demistii..:KK53:

acaba simdi seviniyomu diye düsünüyorumm iyiki gelinim olmamis cürükmüs diye düsünüyo galiba:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Anaaaa bk ben bunu hatirlamiyordum :KK53:
Kadinin kalbi kotuymus:63:

Hahaaa yaw cidden kan pıhtılaşma için gittiğim doktora yeminle ben ne kullanacagimi tarif ettim.koca doçent tamam dedi hahaa:KK73:

Emire detaylı ultrason için gittim adamm sen nerden mezunsun dedii:-)

O sordu ben tip dilinde herseyi soleyin ce:KK73::KK73:

Hahaha az degil ama msj sayina baksana 39,494 masallah sübhanallah sen bilmiycen dekim bilecek:KK48:

Back