- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh yaw bunu bari alin ti yapmasaydin tummkirli çamaşırlar dökülüy
Sen başlarda ıy geliyodün.Sonra koptuk.sen ben nuarin çok sohbet efiyoduk topik ilk kurulduğunda
Savul.ıy cikarinBosver mazide kaldi tabi ben gun yuzune cikarmasam
Haremine girmemek için direniyo
İyki geri geldin bilmim nolurdu bu topik sayende ayakta kaldıNikiyy ,mersah,puripek,pazartesim ,h, dokturuyorduk . Benm laptop bozuldu , sonra ev tasindim net gitti daha gecen yil aralikta tekrar aktif oldum
İyki geri geldin bilmim nolurdu bu topik sayende ayakta kaldı
İyki sen aldın bence biz yapamazdık yogitim.herseyi yle ilgilendin.beben olduğu halde hergün girdin.gelen kislarla sohbet ettin.galiba en uzun soluklu aktif olan topik burasiUtandiriyorsun beni ilk topiki sen al.dediginde korkmustuk bcerebilcem mi die
Zeynepim yorgunmu yok gosukmuyo
İyki sen aldın bence biz yapamazdık yogitim.herseyi yle ilgilendin.beben olduğu halde hergün girdin.gelen kislarla sohbet ettin.galiba en uzun soluklu aktif olan topik burasi
İnş hiçte batmaz.hep aktif olur
Günaydin
Ammmaaa sey etmissinizzzz didikoducular bende simdi uyumaya geciyorummm yarina yazarimmm canim cok skkin bu aralarrrr gelemiyorumm sohbet etmeyeeee..ben iyiliktwn olecemmm kimee ne iyilik yaptiysam go...tu kalkiyorrrr..elemanin durumu yok bilmem ne dedi bendeki 2 bos odayi onlara verdim..kendi rahatimi kistimmm ama insanlara yaranilmiyor..devamini yarina anlatacam