• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Reklam yasak:KK33:

yaw simdi topiklerde bu konu meshur ve popülerr..hamile kalan cok..calisma bitince herifin hizlica ayaga kalkip senin bacaklarindan hani kurbanlik koyunlarin derisini yüzmek icin asarlar ya öyle kaldirip silkeliycek yarim saattt:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:bas dönmesi mide bulantisi gülme olabilir bunlar normal yan etkileri haberin olsunn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yasakim bak ne buldum:KK70::KK70:

GÜnaydIN kızlarrrrr..........:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8: Kimsecikler yok sabah sabah.........Yaaa siz kaçlara kadar oturuyonuz bakalım öyle.........Enerjinize hayranım valla....:KK62::KK62::KK62: BEN akşam erkenden uyuyuvermişim saat 9 buçukta....:KK9: :KK9: Siz yine çok ilerlemişsiniz........:KK24: :KK24:

Abla kardes tavik bunlar:KK53:

Kızlar buqün fransadan bir tanıdıqımız qelıyor şimcik kocacıqım qelcekmıs yemeqe qıtcekmısız sizi cok optum fazla kaynatmayın yetısemıyorum ya :KK43: yarım saaat qeçmıişi okumakla kalıyom hadın kendınıze çokkkkk ıyı bakın canlarımmmm :KK16:

Hwhahahhahahaha yazi stilime bak:KK70:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:bende valla hepinize hic ayrimm yapmadan bayiliyorummm:KK9::KK9::KK9::KK9:

öyle biraz rahatsiz olsaydim burda olmazdimm, oldugum yerdede fazla durmam zatennn,ama sizi cok sevdim burda olmaktan cok mutluyummm:KK55::KK55::KK55:

yaw evdede öyleyim:KK8: ama benim herif espiriden ne anlamiyo yaawwwww..:KK1:yaw gül burda espiri yaptim diyomm böyle :KK53::KK53:bakiyo:KK9::KK9:bende kiziyom hic biseyden anlamiyosun diyee:KK4::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bak gene herifini cekistiriyor:KK70:

tatliebbim canim benim valla bu cevredeki agzi büzülesicelere kafamizi takarsak hepimiz valla depresyona girerizz..banada öyle düsük yaptigimi bilip cürük agac diye laf vuranlar oldu düsügüme inanmayip kisir diyenler oldu..:KK4:allaha havalae ediyorum isime önüme bakiyorummmm:KK16::KK16:

Yuhhh tirbiyeszler :KK53: neler demisler
:KK14:

Emirim pipisini profil yapip koç gbi oglum oldu diyeydin keske:KK76:

Back