How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallah öyledir yoksa illa cıkıyo yani :KK43: çeksin çeksinnnn tutunsun eşşek sıpaları :KK70:
öyle olmasa ilk geceden gebe kalanlar var hemen kalkıp yıkanıp ebe kalanlar var yanı dusmuyolarmıs ne cektık ama beee bı bucuk sene ayaklarımı dıktım :D

doğru diyosun canım,tecavüz sonucu kalanları da unutma o_O
ewet cnm ıstemezsın ya olacagı olur tecavuzcunun kı hıp hızlı olur ıste aslında ben bır ubuck yıl sonunda anladıgım sey stres oldu stres yapmayınca beklemeyınce onemsemeyınce gelıo bebekler

ewet cnm ıstemezsın ya olacagı olur tecavuzcunun kı hıp hızlı olur ıste aslında ben bır ubuck yıl sonunda anladıgım sey stres oldu stres yapmayınca beklemeyınce onemsemeyınce gelıo bebekler
kesinlikle herkes öyle diyo ama stres yapmamak elde değil ya :( keşke elde olsa da takmasak ama adete son 10gün kalınca başlıyo bnim yürek pır pır etmeye :(

kesinlikle herkes öyle diyo ama stres yapmamak elde değil ya :KK43: keşke elde olsa da takmasak ama adete son 10gün kalınca başlıyo bnim yürek pır pır etmeye :KK43:
ben bı bucuk sene sonunda artık amannn olmazsa olmasın napıım dedım bıraktım kızım geldı çok zor kesınlıkle neler cektım hamıle kalacam dıye ne aglamaklar ettım ılışkıden bezmıstım artık hamıle kalsam da kurtulsam dıodum ama herseyı bıraktıgım ay oldu

ben bı bucuk sene sonunda artık amannn olmazsa olmasın napıım dedım bıraktım kızım geldı çok zor kesınlıkle neler cektım hamıle kalacam dıye ne aglamaklar ettım ılışkıden bezmıstım artık hamıle kalsam da kurtulsam dıodum ama herseyı bıraktıgım ay oldu

Sen ve iliskiden bezmek örtmenim hic inanmiyorum:KK70::KK70:

Back