- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.121
olabülüüür zevk meselesi napsın o da allahtan usturuplu yermişHahaha olmaz mi .
Ay gecen gun bir arkadastan duydum . Kocasinin banyoda yapma fantezisi varmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabülüüür zevk meselesi napsın o da allahtan usturuplu yermişHahaha olmaz mi .
Ay gecen gun bir arkadastan duydum . Kocasinin banyoda yapma fantezisi varmis
ben 1 saat yatıyorum ama kalktığımda gene illa az da olsa cıkıyo ya bizimkliler hareket etmiyo mu acababelımın altına yastık koyup ayaklarımı duvara dayıyodum yarım saat yatıodum ole cıkmasınlar dıye
o ne lan bizimkine desek komşular duycak die aklı çıkar :))))
ahahahahah banyoda ses çılgın gidiyo zaten hahahahao ne lan bizimkine desek komşular duycak die aklı çıkar :))))
portakal orda kaaalBizim icimiz gecmis bacim iste . Millet te ne fanteziler var ben halen portakal yiyorm
olabülüüür zevk meselesi napsın o da allahtan usturuplu yermiş
valla haa :) sevinsemmi üzülsdm mi bilemedimn bizde anca yatak fantezisi okadrBizim icimiz gecmis bacim iste . Millet te ne fanteziler var ben halen portakal yiyorm
denemek lazım her yol mübah kocilerimiz zaman mekan farketmez yeter ki sinerji oluşsun hiç affetmemHahahahahah bak ne ka fesatsin kiskandin demi
portakal orda kaaal
abelımın altına yastık koyup ayaklarımı duvara dayıyodum yarım saat yatıodum ole cıkmasınlar dıye
bızımkıler de çıkıodu hep bazen oyle hıc kalkmayıp sabah banyo yaptıgım oluyodu yıne de akıolardı ama sonradan öğrendımkı o akanlar sıvıymıs spermler degılmıs yanıben 1 saat yatıyorum ama kalktığımda gene illa az da olsa cıkıyo ya bizimkliler hareket etmiyo mu acaba
ama kokusu sperm gibi böyk :Sa
bızımkıler de çıkıodu hep bazen oyle hıc kalkmayıp sabah banyo yaptıgım oluyodu yıne de akıolardı ama sonradan öğrendımkı o akanlar sıvıymıs spermler degılmıs yanı
denemek lazım her yol mübah kocilerimiz zaman mekan farketmez yeter ki sinerji oluşsun hiç affetmem
bizim kilerde valla su sesi bile gelio bea ...ahahahahah banyoda ses çılgın gidiyo zaten hahahaha
aaa hiç değilimdir kıızz allah daha çok versin herkeslereNe ka fesat ciktin sen cansu
Yok mu sende degisik fanteziler
he kokuo ama o spermlerın ıcınde yuzdugu sıvı spermlerı yumurta mıknatıs gıbı çekıomus sen kalkıp tepınsen de dusmuolarmıs ama burda spermın kalıtesı de onemlıymıssama kokusu sperm gibi böyk :S
evet canım Hira melegimin adı erken dogumla kaybettim bebegimi ilk göz agrım yavrum gıttı cok zordu onu kaybetmek Rabbim sizlere böyle bi acı yasatmasınAmin.profilin ne tatli
Bebeğinin adımı.olacak nickin
hahahahahahahahahahahaha koptum şuan yaaaaa ::d komşulara da bak sen sanane kardeşim doğal bi ihtiyaç sonuçta adam evinde osuruyo sana ne sanki gelip senin suratına yaptı tövbeeeeeebizim kilerde valla su sesi bile gelio bea ...
hele bak yazın komşular balkonda zaten gece gündüz balkondaydılar benm koca bi osurmuş banyoda bizim kpmşu oha diye bağırmış. ben oha sesini duydum bitrk anamm ne kulak var bunlarda :)
bizim kilerde valla su sesi bile gelio bea ...
hele bak yazın komşular balkonda zaten gece gündüz balkondaydılar benm koca bi osurmuş banyoda bizim kpmşu oha diye bağırmış. ben oha sesini duydum bitrk anamm ne kulak var bunlarda :)
inşallah öyledir yoksa illa cıkıyo yani çeksin çeksinnnn tutunsun eşşek sıpalarıhe kokuo ama o spermlerın ıcınde yuzdugu sıvı spermlerı yumurta mıknatıs gıbı çekıomus sen kalkıp tepınsen de dusmuolarmıs ama burda spermın kalıtesı de onemlıymıss