How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

belımın altına yastık koyup ayaklarımı duvara dayıyodum yarım saat yatıodum ole cıkmasınlar dıye
a
ben 1 saat yatıyorum ama kalktığımda gene illa az da olsa cıkıyo ya bizimkliler hareket etmiyo mu acaba :KK43:
bızımkıler de çıkıodu hep bazen oyle hıc kalkmayıp sabah banyo yaptıgım oluyodu yıne de akıolardı ama sonradan öğrendımkı o akanlar sıvıymıs spermler degılmıs yanı

ahahahahah banyoda ses çılgın gidiyo zaten hahahaha :KK70:
bizim kilerde valla su sesi bile gelio bea ...
hele bak yazın komşular balkonda zaten gece gündüz balkondaydılar benm koca bi osurmuş banyoda bizim kpmşu oha diye bağırmış. ben oha sesini duydum bitrk anamm ne kulak var bunlarda :) :KK70::rolleyes:

hele bak yazın komşular balkonda zaten gece gündüz balkondaydılar benm koca bi osurmuş banyoda bizim kpmşu oha diye bağırmış. ben oha sesini duydum bitrk anamm ne kulak var bunlarda :) :KK70::rolleyes:
hahahahahahahahahahahaha koptum şuan yaaaaa :D::D:d komşulara da bak sen sanane kardeşim doğal bi ihtiyaç sonuçta adam evinde osuruyo sana ne sanki gelip senin suratına yaptı tövbeeeeee :confused:

Onlar sizi dinliylerms demekki:KK70:

he kokuo ama o spermlerın ıcınde yuzdugu sıvı spermlerı yumurta mıknatıs gıbı çekıomus sen kalkıp tepınsen de dusmuolarmıs ama burda spermın kalıtesı de onemlıymıss
inşallah öyledir yoksa illa cıkıyo yani :( çeksin çeksinnnn tutunsun eşşek sıpaları :D

Back