- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.141
aaa hiç değilimdir kıızz allah daha çok versin herkeslere
eh elimizden geldiğince yapıyoruz bişiler
Beni mubtela ettigin gbi ediysen aoww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa hiç değilimdir kıızz allah daha çok versin herkeslere
eh elimizden geldiğince yapıyoruz bişiler
hahahaha maşallah diyeyimmBeni mubtela ettigin gbi ediysen aoww
başın sağolsun canım cennette seni bekliyor desene ,rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahevet canım Hira melegimin adı erken dogumla kaybettim bebegimi ilk göz agrım yavrum gıttı cok zordu onu kaybetmek Rabbim sizlere böyle bi acı yasatmasın
hüf hem de ne biçim ağır böykSpermler kokuyormuymus
evet canım Hira melegimin adı erken dogumla kaybettim bebegimi ilk göz agrım yavrum gıttı cok zordu onu kaybetmek Rabbim sizlere böyle bi acı yasatmasın
hahahahahahahahahahahahaha cümlemizinnnnnnnn ışıksız kalmayalım inşallahhhhhAbacuruna , fisine kuvvet cansu
hüf hem de ne biçim ağır böyk
akşam o zamannnnnnn maç var deseneeHahahah aynen oyle aynen benm herifte geleydi bi
hahahahahahahahahahahahaha cümlemizinnnnnnnn ışıksız kalmayalım inşallahhhhh
pek temizmiş senin herif o zaman problem demesek de böyle desekBnm herifinkilerde bir problem var o zmn hic hissetmeedm koku moku
akşam o zamannnnnnn maç var desenee
pek temizmiş senin herif o zaman problem demesek de böyle desek
Hahaaa erifsiz kaldi neka yazikKiz herifim tanzanyada arife gununden beri daha sali yada carsamba gelecek
aaaaaaaaa deme beeee tühhh , o zaman kendini gelecek haftaya çok iyi hazırlaaaa ohh kavuşmanın verdiği haz ayrı olur oh ohhhKiz herifim tanzanyada arife gununden beri daha sali yada carsamba gelecek
Hahaaa erifsiz kaldi neka yazik