- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.201
hee gördüm cok savuluyumadan evvel okucam şinci çok uzunEtiket yaptim seni kos
Of yazik banaya kocam yuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee gördüm cok savuluyumadan evvel okucam şinci çok uzunEtiket yaptim seni kos
kıyamam yasıkda ne yasıkEtiket yaptim seni kos
KIZ SÜLÜÜMAN SAAT :19.59 OLDU NE GELEN VAR NE GİDEN KIZ İİCE TRİBE GİRDİM HAA :)
hoş geldinilk mesajın hayırlı uğurlu olsunanlat bakalım kimsin kimlerdensin
hee gördüm cok savuluyumadan evvel okucam şinci çok uzun
ohoo adet bittiği geceden itibaren 15 ün her gece sonrada iki günde bir yaptık valla ilk defa bu kadr ii değerlendirdik :) inşllah kuzum inşallah :)Heyecan yapma ins gelmezde bebegine kavusursun cnm yumurtlama gunlerini iyi degerlendirdin mi
yok yaw ne heyacanı sana öyle gelmiş
Oo iyi bakalim ins tutmusdur guzel haberlerini bekliyorumohoo adet bittiği geceden itibaren 15 ün her gece sonrada iki günde bir yaptık valla ilk defa bu kadr ii değerlendirdik :) inşllah kuzum inşallah :)
yakalarım ben öylebu topike giren bida çıkamaz bağımlılık yaparız övünmek gibi olmasınokuyodum geçmişi yakalandım sanırım allah hepimize bebişlerimizle olmayı nasip etsin inş.
inşllahh.... amin kuzum yaa birazda cesaret lazımOo iyi bakalim ins tutmusdur guzel haberlerini bekliyorum
gidebilirde gitmeyebilirdeher an herşey olabilirAbdestin gider di korkun dmi okuma oyle şeyler ayip
beybisiinşllahh.... amin kuzum yaa birazda cesaret lazım
inşllahh.... amin kuzum yaa birazda cesaret lazım
vallamıkızarmışmıDet yalan deme yanaklarin falan nasil al al olmus . Bak oradaki avradda bagriy
gidebilirde gitmeyebilirdeher an herşey olabilir
kiim yoh yaw niye dalga geçimY yasakhayal im melekim benle dalga geciy bak
vallamıkızarmışmı
kiim yoh yaw niye dalga geçim