• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ya bak insanin kalbinj bozmamasi gerekiyor, ben universted2 evde kalirken bir sohbet dinledim.
Dr cocugunuzn elleri ve ayaklari eksik olcak demis ,
Kadin o gunden doguma kadar naapcan ben , nasik bakacam edecm die ,
Cocuk dogdugunda cok sukur ki sapa saglammis .
Kadin ondan sonr cok. Skur rabbm senin verdin nimetten sorgu ettim,napcam ne edicem die ,
Kaderimizde ne varsa onu yasariz.
Cocugun sakat olacak yada eli ayagi olmuycak die aldircak misin,? Hayir yada evet
Aldirmiycaksan da 9 ay boyunca keyifle hamilelik surecini yasayacagin yere sorgulamiycak misin , neden ben allahim demiycen mi eminimki deriz biz insanogullari . O yuzden yaptrmamak enn mantiklisi
çok doğru çok ....

Ya bak insanin kalbinj bozmamasi gerekiyor, ben universted2 evde kalirken bir sohbet dinledim.
Dr cocugunuzn elleri ve ayaklari eksik olcak demis ,
Kadin o gunden doguma kadar naapcan ben , nasik bakacam edecm die ,
Cocuk dogdugunda cok sukur ki sapa saglammis .
Kadin ondan sonr cok. Skur rabbm senin verdin nimetten sorgu ettim,napcam ne edicem die ,
Kaderimizde ne varsa onu yasariz.
Cocugun sakat olacak yada eli ayagi olmuycak die aldircak misin,? Hayir yada evet
Aldirmiycaksan da 9 ay boyunca keyifle hamilelik surecini yasayacagin yere sorgulamiycak misin , neden ben allahim demiycen mi eminimki deriz biz insanogullari . O yuzden yaptrmamak enn mantiklisi
cnm aynısının örneğiyim ben ...
annem ilk çocuğunun kalbi durmuş kürtajla alınmış.ikinciside bn banada sakat demiş doktor sakat doğacak almamız gerek demiş annem hayr demiş halamlar falan aldırmıycaz demişler doktor değiştirmişler sonra ben doğmuşum sapa sağlam ama çok küçük çok zayıf sonra yine doktorlar yaşaması çok düşük bi olasılık diye ama çok şükür can veren allah yaşatmış beni ve ben bir mucizeyim her doktorun sakat doğucak yaşamaz dediği bir mucize. oyüzden her seferinde dua ederken şükür ediorum ve mucize olarak istiyorum yavrumu...

cnm aynısının örneğiyim ben ...
annem ilk çocuğunun kalbi durmuş kürtajla alınmış.ikinciside bn banada sakat demiş doktor sakat doğacak almamız gerek demiş annem hayr demiş halamlar falan aldırmıycaz demişler doktor değiştirmişler sonra ben doğmuşum sapa sağlam ama çok küçük çok zayıf sonra yine doktorlar yaşaması çok düşük bi olasılık diye ama çok şükür can veren allah yaşatmış beni ve ben bir mucizeyim ger doktorun sakat doğucak yaşamaz dediği bir mucize. oyğzden her seferinde dua ederken şükür ediorum ve mucize olarak istiyorum yavrumu...

Hah iste mesala o yuzden testlere karsiym

Hah iste mesala o yuzden testlere karsiym
ben testi sadece annede varmı bi hastalık die isterim arkadşım da kızamık mikrobu çıktı çocukken yapılan aşı nedeniyle mikropun bebeği atma olasılığı varmış . ama çok şükür şimdi 4.+15 hamile ve bebeği kız yani oda tutundu hayata bakalım bizimli ne zmn gelecek

ben testi sadece annede varmı bi hastalık die isterim arkadşım da kızamık mikrobu çıktı çocukken yapılan aşı nedeniyle mikropun bebeği atma olasılığı varmış . ama çok şükür şimdi 4.+15 hamile ve bebeği kız yani oda tutundu hayata bakalım bizimli ne zmn gelecek

İns en yakinda zamanda gelir , yarin guzel haberler bekliyorum senden :21:

Back