• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Cok iyi anliyorum seni cnm hepimiz yasadik bunlari ve halada yasayanlarimiz var , umidini kaybetmeyip tekrar ayaga kalkip tekrar calismalara baslamak ,
İns rabbim bu ay bagislar bebeklerinize size .
İnanr misiniz her namazamin arkasinda dua ediyorum , rabbim sen cocuk isteyen hemcinslerimin kucagini bos birakma die , sabrin sonu selamettir yeter ki umidimiz bitmesin
evet ümit bitmio ama 5negatiften sonra bir pozitif aklıma gelmio

bi arkadaş soğan kürü içi temizliyor o yüzden korunduğun zamanda yapılmalı dedi o_O o yüzden yapcaktım bu ay vazgeçtim.
silkeleme yöntemi ne ola ki o_O :KK70:

Sogan kuru bazilarinda ise yariyor bazilarinda yaramiyor .

Silkeleme yontemimi :KK70::KK70: iliski sonrasi hemem esin ayaga kalkiyor ve bacaklarindan tutup seni hali silkeler gbi silkeliyor :KK23::KK30::KK70: boylelikle spermler daha çabuk yumoslara ulaşıyor , gulmek garanti :KK70::KK70:

evet ümit bitmio ama 5negatiften sonra bir pozitif aklıma gelmio

Kiz bak 8 yildir bekleyen arkadasimiz var
Ve bu yil hamile kalan 3 yildir bekleyen psikopat arkadasimiz var .kizin bazi özel günlerde test yapma huyu vardi :70: yani adet olacagini bilsede test yapıyordu. Kisca 5 negatif hic birsey daha cok erken senin icin cnm , 1 yil icinde olmazsa o zmn sikinti , drlar bilene 1 yildolmadan tedaviye baslamiyor

Silkeleme yontemimi :KK70::KK70: iliski sonrasi hemem esin ayaga kalkiyor ve bacaklarindan tutup seni hali silkeler gbi silkeliyor :KK23::KK30::KK70: boylelikle spermler daha çabuk yumoslara ulaşıyor , gulmek garanti :KK70::KK70:
onu denemedim ama devamlı yatarıö bi 10 dakika kadar ayaklarımı kaldırıp sırt üstü

Kiz bak 8 yildir bekleyen arkadasimiz var
Ve bu yil hamile kalan 3 yildir bekleyen psikopat arkadasimiz var .kizin bazi özel günlerde test yapma huyu vardi :KK70: yani adet olacagini bilsede test yapıyordu. Kisca 5 negatif hic birsey daha cok erken senin icin cnm , 1 yil icinde olmazsa o zmn sikinti , drlar bilene 1 yildolmadan tedaviye baslamiyor
biliorumda daha ilk günden hamile kalan arkdaşlarm var işte çevrede etkilio...

hahahahahahahaha gerçekten de çok komikmiş ama yaaa :D ben ayaklarımı da dikmiyorum :( diksem mi ki .kalkmadan yatıyorum ama

Back